Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Zaak Kenzo: Twaalf maanden voorwaardelijke gevangenisstraf voor de drie Ajaccio-fans

Zaak Kenzo: Twaalf maanden voorwaardelijke gevangenisstraf voor de drie Ajaccio-fans

Op 25 augustus werd na een eindeloze hoorzitting vrijdagochtend het vonnis geveld in de “Kenzo-zaak”: de correctionele rechtbank van Ajaccio werd schuldig bevonden aan alle door de drie Ajaccio-aanhangers aangevoerde feiten en veroordeelde hen allen tot twaalf jaar gevangenisstraf met een gevangenisstraf van 12 jaar. voorwaardelijke straf. maanden gevangenisstraf. Daarnaast een boete (1000 euro voor de “leider”, en 500 euro voor de andere twee) en een speelverbod voor een periode van drie jaar.

Tijdens de hoorzitting, twee weken geleden, verzocht de officier van justitie van Ajaccio Nicolas Septi – flexibele – gevangenisstraffen variërend van twaalf tot achttien maanden voorwaardelijk, waarvan twaalf voorwaardelijk, naast boetes (1.000 tot 1.500 euro) en een toegangsverbod tot stadions. ( vijf jaar). De drie jonge mannen, ongeveer twintig jaar oud, uitten hun spijt en zorgden ervoor dat ze nooit iemand hadden beledigd.

“De erkenning door de rechtbank van alle gewelddaden tegen onze cliënten was voor ons het allerbelangrijkste.” Frédéric Bourrier, gezinsadviseur, heeft contact met mij. Van haar kant, en namens de verdediging, bevestigt Ana Maria Solacaro dit “Dit bestand is hersteld naar de oorspronkelijke grootte.” “berekende overwegingen, Zij voegt toe, Het hoogtepunt van de feiten zoals ze zich werkelijk ontvouwden, wat uiteindelijk neerkomt op de afpersing van T-shirts. »