Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Xavi opent de deur naar de terugkeer van Neymar naar Barcelona!

Xavi opent de deur naar de terugkeer van Neymar naar Barcelona!

Wat biedt de toekomst voor deze advertentie?

Blijft Neymar bij Paris Saint-Germain? Hoewel we u hebben verzekerd dat nummer 10 zijn commandanten heeft geïnformeerd over zijn wens om in te pakken, blijven de mensen om hem heen dit heftig ontkennen. De Braziliaan blijft echter een item dat de Red and Blue zullen verkopen als er een goed bod komt.

Door zijn provocatie in Saoedi-Arabië, met name door Al-Hilal, wil de internationale vedette maar één ding: terugkeren bij FC Barcelona. Maar zoals we al zeiden, waren Deco en Xavi niet enthousiast over deze comeback. Afgelopen juni was de Catalaanse coach ook categorisch over deze kwestie.

lezen
PSG zou een nieuwe investeerder verwelkomen

Xavi’s toespraak veranderde

“Kijk, ik waardeer Neymar als persoon, als speler, als vriend. Hij is een geweldige speler, maar hij zit niet in onze plannen, nee.” Wat maakt de terugkeer van Neymar naar de Blaugrana onmogelijk? niet noodzakelijk. Want gisteren, na de Gamper Cup, veranderde Xavi duidelijk van koers.

Wat biedt de toekomst voor deze advertentie?

“Neymar? Ik kan niet verder. Vorig jaar sprak ik over een speler van een ander team en ze werden boos. Dus we zullen zien aan het einde van de transferperiode.” Een retoriek die radicaal verschilt van de retoriek van de afgelopen weken. Is Joan Laporta, een sterke verdediger van de terugkeer van de Braziliaan, erin geslaagd zijn coach te overtuigen? Hij volgt.

kroeg. de
updaten

READ  OL kan Depay en Koeman uit de problemen helpen