Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Xavi is klaar om van 7 spelers af te komen

Wat volgt na deze advertentie

FC Barcelona is van plan om deze winter te promoveren. De leiders van Barcelona hebben zich al op veel spelers gericht, maar Ferran Torres lijkt het prioriteitsdoel te zijn. Elke dag onthullen de Spaanse en Engelse media nieuwe informatie over wat ongetwijfeld een van de tv-series van het winterseizoen zal zijn. Volgens het laatste nieuws heeft het Skyblues-team tussen de 60 en 70 miljoen euro gevraagd voor de Spaanse international.

Een exorbitant bedrag voor een speler die zoveel van Xavi houdt en die Pep Guardiola al heeft verteld dat hij er klaar voor is. Er is ook een overeenkomst tussen de in Valencia en Barcelona getrainde speler en de vleugelspeler is zelfs bereid om op zijn salaris te snijden. Als het geen probleem is om de sleutelspeler in kwestie te overtuigen, weet FC Barcelona dat het moeilijk wordt om hetzelfde te doen met het management van Mancon. ### Twee Fransen behoren tot de ongewensten en daarom wint de ruilhypothese aan kracht. Als de namen van Frenkie de Jong of Nico Gonzalez als mogelijke munten zouden worden genoemd, zouden ze dat niet zijn. Anderzijds, *[Mundo Deportivo](https://www.mundodeportivo.com/futbol/fc-barcelona/202111129/1001718886/ferran-torres.html)* onthult de namen van zeven door Barcelona niet meegerekende spelers die op de transferlijst staan. Het zijn Neto, Serginho Dest, Sergi Roberto, Clement Lenglet, Samuel Umtiti, Oscar Mingueza en Philippe Coutinho. Zeven spelers Barcelona zou zonder problemen naar Manchester willen sturen. Pep Guardiola heeft nog steeds interesse in een van hen. Zo niet, dan kunnen we ons voorstellen dat de Catalanen zullen proberen het ergens anders neer te zetten en misschien hopen op een interessante controle terug om zichzelf te versterken. Maar de toekomst van de genoemde spelers bij Barcelona ziet er nogal somber uit.

READ  ASSE: Pascal Dubras aan het roer van het team, vroegen zijn fans