Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Sneeuw Parasurf | Sandrine Hummel staat weer op het podium!

Sandrine Hummel keerde maandag terug naar de Wereldbeker kunstschaatswedstrijden, toen ze als derde eindigde in de downhill slalom (LL2-klasse) die werd gepresenteerd op het Indoor Skating Center in Landgraaf, Nederland.


Na een volledig seizoen zonder concurrentie was de snowboarder van Saint-Sauveur stabiel en zette maandag de derde tijd neer in beide ronden. Vanaf zijn tweede homerun was hij de snelste (43,04 sec) die hij voor het eindklassement hield.

De kandidaat, Lisa Bunchoten, won thuis met 0,74 seconden op haar naaste rivaal, de Chinese Nianjia Hu. Hummel van zijn kant had een achterstand van 3,17 seconden op Ponchoten.

“Ik ben zeer tevreden en het is anderhalf jaar geleden dat ik voor het laatst heb geracet, dus het was een beetje moeilijk om de verwachtingen waar te maken”, gaf Quebec toe. Ik dacht dat er meer meisjes op dit evenement zouden zijn, omdat er ook een beoordeling is (voor de categorie). Ik ben erg blij met mijn dag en ik heb het podium gehaald. ”

Als teken dat China de voorbereidingen voor de Paralympische Spelen zeer serieus neemt, kwamen twee vertegenwoordigers uit dat land naar voren op de tweede en vierde plaats.

“Ze zijn erg getalenteerd en ze hebben ons zeker allemaal hard laten werken vandaag (maandag)”, voegde de 24-jarige atleet toe, die dinsdag weer op de baan zal zijn.

Tijdens de Europacup die op dezelfde locatie werd gehouden, pakte Lisa Dejong uit Saskatchewan het zilver in de klasse LL2.