Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Woedend en woedend ging Cristiano Ronaldo er bijna vandoor tegen de Serviërs!

Lancering echter! Voetbalclub TOP 10: De meest lucratieve jersey-sponsordeals

Na dinsdagavond in Lissabon op het laatste moment te hebben verloren van Servië (1-2, doelpunt van Aleksandar Mitrovic), zal Portugal door de kwalificatiebijl moeten gaan in de hoop een van de laatste drie Europese tickets voor het WK te winnen. in Katar. Een heel moeilijk moment voor Cristiano Ronaldo, Coe bij het laatste fluitsignaal.

Zijn coach verhinderde hem de Servische spelers vast te binden

In een interview met TVI legde Fernando Santos uit dat de ster van Manchester United erg slecht was en zelfs de Serviërs begon aan te vallen: “Ik ging het veld op om de spelers te steunen en te troosten”, zei Cristiano Ronaldo tegen een Servische speler: zal niet lachen als het doelpunt dat ik daar maakte niet werd afgelast.’” Ik zei hem dat hij het rustig aan moest doen.”

Slechte CR7-speler? Zeker een beetje. We zullen ons echter herinneren hoe wanhopig de Ballon d’Or vijf keer in de wei was nadat de scheidsrechter zijn doelpunt in het Belgrado Maracana op 22 maart ongeldig maakte in een ontmoeting die eindigde in een gelijkspel (2-2). De geschiedenis heeft hem gelijk gegeven…

CR7 kreeg bijna ruzie met spelers uit Servië!

Geërgerd bij het zien van juichende tegenstanders in een park in Lissabon op dinsdagavond, stond Cristiano Ronaldo op het punt van een slechte reactie. Gelukkig greep Portugal-coach Fernando Santos op tijd in.

READ  Euro 2020: Nederland naar achtste, domineert Oostenrijk - rts.ch