Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Wijnaldum onder de indruk van Verratti bij PSG – Canal Supporters PSG 24-7

zoek psg-bestand Ligue 1 ontvangt de Angers op vrijdag in het Parc des Princes als onderdeel van de tiende dag van Ligue 1. Mauricio Pochettino zal moeten afzien van alle Zuid-Amerikaanse internationals, die tegelijkertijd aan de andere kant van de wereld gaan spelen, maar ze kunnen op Wijnaldum rekenen. De oud-speler van Liverpool, gefrustreerd door het niet meer spelen, zal een plek willen vinden bij de elf Parijzenaars. In antwoord op een vraag van FIFAEn de middenvelder sprak zijn geluk uit om met Lionel Messi en Marco Verratti te spelen.

Spelen met Messi? Excellentie van dichtbij zien is een ervaring die moeilijk te beschrijven is. Hij is een van de beste spelers in de geschiedenis. Het is een hele eer om hem elke dag te zien trainen. Dan is het als persoon echt goed. Iedereen bij PSG is erg blij hem in de ploeg te hebben. Je hebt de club echt versterkt. Ik heb het geluk zijn teamgenoot te zijn.
De drie beste spelers ter wereld? Iedereen zegt Messi en Cristiano Ronaldo omdat ze al 15 jaar de status van de beste speler ter wereld delen. Elk jaar is de derde speler anders. Men denkt meteen aan middenvelders en spitsen. Maar er zijn ook uitstekende verdedigers. VanDick is er een van. Vandaag speel ik met Marco Verratti bij Paris Saint-Germain. Hij is ook uitzonderlijk. Mensen plaatsen hem niet bij de besten, omdat het zijn rol niet is om doelpunten te maken of veel assists te geven. Maar wat hij dag in dag uit doet op training en in wedstrijden is absoluut geweldig.