Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Zwitserland U-21 team: “Rougets” komen uit het Bulgaarse moeras met drie punten – rts.ch

In nat gras, voor zover mogelijk, bracht het Zwitserse Onder-21-team het grootste deel van hun reis naar Bulgarije. 1-0 overwinning en 3 punten waardoor hij aan de top van zijn kwalificatiegroep voor Euro 2023 kan blijven met 10 punten in 4 wedstrijden.

Op het met water begroeide gazon van het Slavia Sofia-stadion dwong de kant van Mauro Lucernelli de beslissing vlak voor rust af met een vrije trap van Simon Som die briljant werd gedraaid door Castriot Emery.

De auteur van het eerste “Jewel” vorige maand in Letzigrund tegen FC Zürich, Servet beweert zichzelf als een van de beste specialisten in het land in deze specifieke oefening.

Vier dagen na een gelijkspel met Nederland in Lausanne (2-2), won Zwitserland de wedstrijd die gewonnen moest worden om de hand te behouden. De winnaars van de groep negen en de beste runner-up in deze voorronde plaatsen zich voor de finale van het EK, dat van 9 juni t/m 2 juli 2023 plaatsvindt in Roemenië en Georgië. De overige acht runners-up spelen een play-off om zich te plaatsen voor de laatste vier teams.

ATS / RENZ

READ  Olympische Spelen in Peking. De boycot-oproep van de Verenigde Staten werd door enkele landen gevolgd, maar niet