Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Paul Lacombe, na uitbuiting van Asvel tegen Efes Istanbul in Euroleague: ‘Misschien hadden drie of vier het geloofd’

Paul Lacombe, Asfil, topscorer van Anadolu Efes Istanbul verscheen dinsdagavond in de Euroleague (75-73). : “Zelfs de fans zouden het niet geloven tenzij hij 19 was, misschien zouden drie of vier van ons dat denken. Dat is het mooie van dit team, als je worstelt, nemen anderen het over. We laten het niet gaan, want het is onze gemoedstoestand. Het is pas de zesde wedstrijd en het is gedaan.” Al een groep aan het maken. Het is vaak zo dat als je het goed met elkaar kunt vinden, je je inspant voor anderen zoals Kostas die nauwelijks speelt in de eerste helft, en hij is uitzonderlijk in de tweede. Ik voelde aan het begin van het vierde kwart dat hij kon passeren.”

TJ Parker, Asvel-coach : “Het is de eerste keer dat ik zoiets zie. De spelers hebben tot het einde gevochten. Ik herkende ons niet in de eerste helft, we toonden onze identiteit in de tweede. Het is een van de beste overwinningen op de weg.” We moeten doorgaan. Oplossingen vanaf de bank. Deze wedstrijden hebben we vorig jaar verloren. Het is een teken van goede dingen. Drie goede overwinningen. We moeten doorgaan. We hebben een ingewikkeld schema, dus als je wint, is het altijd beter. het belangrijkste is dat Asvel wint.”