Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Wales wint in Estland, de Rode Duivels hebben zich nog niet gekwalificeerd

België heeft zich officieel nog niet geplaatst voor het WK 2022 in Qatar. De Rode Duivels hadden maandagavond al hun instapkaart kunnen krijgen als Wales niet alle drie de punten had gewonnen in Estland, als onderdeel van Groep E. Maar. Robert Page Zijn spelers kwamen in Tallinn met de kleinste achterstand naar de overwinning. keffer mor Hij vond de opening in de 12e minuut (0-1), een doelpunt dat synoniem was met de derde overwinning van de Welshman in 6 kwalificatiewedstrijden.

In de andere groepsbijeenkomst won Tsjechië zijn derde in 7 wedstrijden. Leverkusen-spits Patrick Chic Afgewisseld met een centrum ontmoette jou (22e, 0-1). Rekening Daarna nam hij de beslissende pass op de tweede doelplaats Adam Hluzk (65e, 0-2).


►►► Lees ook: Duitsland is het eerste land dat zich kwalificeert voor het WK 2022, en Nederland wordt gehouden met de hulp van Noa Lang
►►► Lees ook: Martinez, Twijfels voor Qatar en de implicaties van de vierde plaats: debriefing van deze Volkenbond


In het klassement heeft België 16 punten in 6 wedstrijden. Tsjechië staat tweede met 11 eenheden (+3) in 7 wedstrijden. Het kan niet meer om België heen. Wales heeft ook 11 punten (+1) en speelde 6 wedstrijden. Als de Welsh hun laatste twee wedstrijden hebben gewonnen (thuis tegen Wit-Rusland op 11 november en België op 13 november) en de Duivels geen punt meer scoren, hebben ze een voorsprong op België.

Al bevestigd dat hij in het slechtste geval de tweede plaats zal behalen, team Roberto Martinez Hij zal dus een sprong (thuis en uit) moeten spelen tegen nog een tweede in de groep om zijn plaats in Qatar te veroveren. Estland staat vierde in de poule met 4 punten (6 wedstrijden) en Wit-Rusland staat op de vijfde plaats met drie eenheden (7 wedstrijden).

READ  Twee cirkels staan ​​op het punt te tekenen, namen vallen eraf

België ontvangt op 13 november Estland en beëindigt zijn campagne op 16 november in Cardiff, Wales.

Nieuwsbrief Rode Duivels

Ontvang regelmatig nieuws van onze Rode Duivels!

Ja