Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Proces Nice supporters uitgesteld

Lancering echter! Voetbalclub OM: Top 10 internationale spelers in de geschiedenis

AFP vernam maandag van het parket dat het proces tegen de vijf Nice-fans die het veld bestormden tijdens de wedstrijd tegen OM op 22 augustus, is uitgesteld tot februari. Ze zouden maandag verschijnen. Ness-Matin zei dat hun proces werd uitgesteld vanwege de overbelasting van de hoorzitting. Inmiddels zijn de beklaagden onder gerechtelijk toezicht geplaatst met de verplichting de sportstadions niet te bezoeken.

De fan die in de richting van Dimitri Payet trapte, die op 22 september werd berecht, kreeg een jaar voorwaardelijke gevangenisstraf en vijf jaar stadionschorsing. De aanhanger die wordt beschuldigd van het groeten van de nazi’s zal woensdag worden berecht voor “excuses voor een misdaad tegen de menselijkheid”.

De wedstrijd wordt op 27 oktober herhaald op neutraal terrein in Troyes. OGC Nice werd één punt geweigerd.

samenvatten

AFP vernam maandag van het parket dat het proces tegen de vijf Nice-fans die het veld bestormden tijdens de wedstrijd tegen OM op 22 augustus, is uitgesteld tot februari. Deze maandag zou verschijnen. Hun proces werd uitgesteld vanwege te veel luisteren.

READ  "Haar kennende vind ik het een heel moeilijke beslissing", zegt haar Lyon-coach.