Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Wij zijn OM, we moeten naar de Champions League”, zei Pau Lopez Cash na de nederlaag

“Wij zijn OM, we moeten naar de Champions League”, zei Pau Lopez Cash na de nederlaag

Na de nederlaag tegen Panathinaikos (1-0) woensdagavond in de heenwedstrijd van de derde kwalificatieronde voor de komende Champions League vond doelman Pau Lopez dat OM ondanks de jongeren en de nieuwe coach geen excuus kon zoeken.

Bao Lopez wil geen excuus meer na het verslaan van OM op het veld van Panathinaikos (1-0), woensdagavond tijdens de derde kwalificatieronde voor de volgende Champions League.

“Om te zeggen dat we nog niet klaar waren voor deze wedstrijd omdat er te veel rekruten zijn en een nieuwe coach excuses zou proberen te vinden, waardeerde de Spaanse doelman uit Marseille. We hebben geen excuus. Zij hebben gewonnen, wij OM, wij hebben om naar de Champions League te gaan.”

>> Panathinaikos Ohm (1-0)

Marcelino had spijt

Marcelino hoopte ongetwijfeld zijn verhaal bij Olympique de Marseille te beginnen met een overwinning op de grasmat van Panathinaikos. Hij had te maken met deze openingsnederlaag en vooral met de slechte aanvallende prestatie van zijn team. De Spaanse technicus zal moeten werken om de situatie recht te zetten voordat hij Reims ontvangt, zaterdag in de Franse competitie, en nog meer in de terugwedstrijd tegen het team. Bana aanstaande dinsdag.

“We waren onder de verwachtingen, vooral in de aanval”, gaf de oud-coach van Valencia na de wedstrijd toe.

>> Het beste van de UEFA Champions League vind je op RMC Sport

Marcelino: “We kwamen hier om te winnen”

Maar de Spaanse coach heeft Pierre-Emerick Aubameyang, Elimane Ndiaye en Ismaila Sarr naast elkaar geplaatst, de drie aanvallende rekruten in de zomer, maar geen enkele springt eruit. “Zoals ik al zei, we zijn een team in opbouw. ​​Dit is geen excuus, maar de waarheid. We kwamen hier om te winnen en nu is onze taak volgende week dinsdag. In de Velodrome.”

READ  Tyson Fury domineert met gemak Derek Chisora ​​en wint door onderbreking van de scheidsrechter in de tiende ronde

Na de heenwedstrijd in warm weer, in Griekenland, weet de technicus dat bij de return ook het publiek een beslissend standpunt zal kunnen innemen: “Ik ben er zeker van dat we in het Vélodrome, met de hulp van onze fans, in staat om onze missie te volbrengen”, zei hij voordat hij zijn optimisme deelde: “Ik heb veel vertrouwen in mijn team. […] Ik heb optimisme en ambitie en ik denk dat ik daar doorheen kom.”

Rechtervleugel met Florent Germain en Maxime Tillet

De belangrijkste artikelen