Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Wielrennen: Na een pauze van 4 maanden is Tom Dumoulin terug in de competitie

Ga na introspectie terug. Op 22 januari, tijdens een volledige trainingsperiode voor zijn team Jumbo-Visma in Alicante (Spanje), veroorzaakte Tom Dumoulin een lichte donderslag door in een video zijn beslissing aan te kondigen om zijn carrière stop te zetten.

Zijn woorden waren krachtig: “Wat wil de mens Tom Dumoulin vandaag met zijn leven doen?” Dit is een vraag waar ik al een aantal maanden diepgaand aan heb gewerkt. Ik had geen tijd om erop te antwoorden, omdat het leven van de fietser zijn beloop had gevolgd. Wil ik nog steeds fietser worden? Zo ja, hoe dan? Als ik de tour wil winnen, hoe moet ik dat dan doen? Vandaag heb ik het gevoel dat ik niet meer weet wat ik moet doen en dat ik anderen antwoord moet geven. Dit leidt me niet naar de resultaten waar ik op hoopte. Hij zei: “Het maakt me ongelukkig.”

Als een beslissing is gekomen om een ​​beslissing te nemen van Marcel Kittel, de sprinteur alle vraag naar 91 overwinningen niet 14 stappen van de Tour de France en een stop op 31 en 2019 voor de oorzaak van de depressie, Tom Dumoulin n’auraement final effectué qu’une pause de vier maanden.

En zijn team kondigde donderdag aan, De terugkeer van de 30-jarige Nederlander Tijdens de Tour de Suisse (6-13 juni) bevestigde Wielerflits de informatie. Ook de Nederlandse krant vernam dat zijn naam op de vaccinatielijsten van het Nederlands Olympisch Comité stond. Bewijs van Dumolin’s wens om deel te nemen aan de Olympische Spelen in Tokio. De deelnemer, wereldkampioen in de specialiteit in 2017, moet op 28 juli aan het begin van de proefperiode zijn.

READ  Caroline Garcia bevestigt zeer goed seizoen door zich te plaatsen voor halve finale WTA

Na de Tour de Suisse zal Domulin deelnemen aan de Nederlandse Tijdkampioenschappen (16 juni) en het Wegkampioenschap (20 juni). Aan de andere kant zal hij geen deel uitmaken van de Jumbo-Visma-groep die aan de start zal staan ​​van de Tour de France rond de Sloveense leider Primoz Roglic.