Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Wielersport.  Ronde van Oman – Luc Lamberti: “Ik en Paul Magnier, jullie zullen ons veel zien”

Wielersport. Ronde van Oman – Luc Lamberti: “Ik en Paul Magnier, jullie zullen ons veel zien”

Professioneel sinds 1 januari Lucas Lamberti Verzamel tweede plaatsen aan het begin van seizoen 2024! Net voor Fin Fisher Zwart (UAE Emirates-team) op Muscat klassieker De tweede fase van Amman-rondleidingDe jonge Amerikaanse loper moet zich nog tevreden stellen met een tweede plaats maandag tijdens de derde etappe van de koers. Amman-rondleiding. Maar dit was voor een hardloper zeker minder moeilijk te slikken dan voorheen Soudal is een snelle stap Omdat hij zijn teamgenoot is Paul Magnier Wie heeft de boomgaard gewonnen? Bovendien kunt u met deze nieuwe tweede plaats en de extra 6 seconden die daarmee gepaard gaan, de rode trui van de leider in het algemeen klassement claimen.

Magnier voor Lamberti…de derde etappe van de Ronde van Oman!

“Het voelt geweldig om een ​​rittenkoers te leiden”

Zo kunnen we over een goede dag praten Lucas Lambertidie zijn team vertrouwde. “We zijn hier gekomen om te winnen en we zijn blij dat we dat hebben bereikt. Paul (Magnier) was erg sterk en won vandaag (maandag), en voor mij werd ik tweede. We hebben allemaal een speciale relatie, we komen uit dezelfde ontwikkeling team, en het succes is onmiddellijk.' een etappekoers.”De 21-jarige Amerikaan legde het uit.

READ  BNXT League - Luik verslaat Aalst, Charleroi verliest van Leuven