Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Als je lang blijft, zien we alleen je fouten”, zal Laurent Fournier het vertrek van Mbappé begrijpen

“Als je lang blijft, zien we alleen je fouten”, zal Laurent Fournier het vertrek van Mbappé begrijpen

De gast van het Paris Cup-programma aanstaande maandag op BFM Paris, de middenvelder en voormalig coach van Paris Saint-Germain, Laurent Fournier, besprak de mogelijkheid dat Kylian Mbappé naar Real Madrid vertrekt.

Voormalig Paris Saint-Germain-figuur Laurent Fournier is niet ontkomen aan de vraag over de toekomst van Kylian Mbappé. Op de displayset Parijse bekerdat maandag werd uitgezonden op BFM Parijs, stond open voor de mogelijkheid dat de Blues-aanvoerder naar Real Madrid zou vertrekken, ondanks het verlies dat dit zou betekenen voor de hoofdstadclub.

“Het zou goed zijn als Mbappé de Champions League zou winnen.”

“Het zou beter voor hem zijn om naar Real Madrid te vertrekken. Voor PSG is het zonde om een ​​speler van de kwaliteit van Mbappé te verliezen. Dan merk ik dat als je lang bij de club blijft, we gewoon 'zie je fouten.' Op dit moment hebben we de indruk dat mensen alleen de tekortkomingen van Kylian Mbappé zien, en dat hij het spel naar zich toe trekt. “Eerlijk gezegd zou het goed zijn voor Paris Saint-Germain en Mbappé als hij de Champions League wint en met rust kan vertrekken.”

Hij voegt eraan toe dat hij de voorkeur geeft aan de speler “aan de linkerkant dan in het midden”, waar hij “een veel grotere invloed” heeft, voordat hij spreekt over het andere netelige onderwerp van dit moment bij Paris Saint-Germain: de aankondiging van het mogelijke vertrek van het Parc des Princes. Nasser Al-Khelaifi een paar dagen geleden. De voorzitter van de Parijse club kondigde aan: “We weten wat we willen. We hebben jaren verspild met proberen het park te kopen. Het is nu voorbij. We willen uit het park verhuizen.”

READ  C1, Liga, Premier League... In welke competitie lopen we het meest?

“Ik zie Paris Saint-Germain niet zonder Parc des Princes.”

Deze mogelijke zet, bekritiseerd door veel fans, zal ook een speciaal tintje hebben voor Laurent Fournier, omdat hij de eerste speler is die zijn jubileum viert in het stadion van het 16e arrondissement, in mei 2000. “Ik zie PSG niet zonder het Parc des, zegt de prinsen. Paris Saint-Germain speelde jarenlang in Parc. Eerlijk gezegd, als je voor clubs in de provincie speelt, is je enige wens om naar Parijs te komen om in het Parc des Princes te spelen. Prinsen. “Het is een geweldig stadion, een beetje zoals Geoffroy-Guichard of Gerland.”

Belangrijkste artikelen