Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Wereldnummer 2 Daniil Medvedev eindigde als achtste in Indian Wells door Grigor Dimitrov

Na een stormachtige nacht in de vorige ronde tegen Filip Krajinovic, had Daniil Medvedev zich in de dagsessie opnieuw goed geamuseerd. Alles leek goed te gaan voor de Rus, Stainless, die met 6-4 4-1 opschoof voor een dubbele break tegen Grigor Dimitrov, en nog steeds even effectief is in zijn tactiek om degene die tegenover hem staat leeg te maken als hij getalenteerd is. tot instorting. Met een losing streak van acht wedstrijden en een vermenigvuldiging van makkelijke fouten: één die 4-1 bereikte in de tweede set, vijftien om opnieuw te beginnen in de all-round ronde…

Na gebroken te zijn sinds het begin van de derde set, kan de winnaar van de US Open niet meer op de baan komen tegen de verbluffende Dimitrov, de voormalige nummer drie van de wereld. De Bulgaar had tot nu toe last van een zeer hoog niveau van uitwisselingen sinds de eerste wedstrijd, alleen om te worden gebroken. En als Medvedev niet uitkwam bij 5-3 in zijn eerste twee sets (twee niet-geforceerde backhand-fouten), won hij de nasleep van een inworp zonder te beven, en de ronde. Dus voordat hij wegrent om 4-1 op te schuiven.

“Maar waarom zou hij zijn beste tennis tegen mij geven?” “

Medvedev over Dimitrov

READ  Een nieuwe versie van Karim Benzema in Nederland – Sport.fr

We moesten vergeten dat Dimitrov (achtentwintigste wereld), vluchtig gedurende één seizoen, soms een beetje magie weet te vinden en in een halve finale in San Diego werd uitgeschakeld (hij verloor van Casper Rudd). Rallyweerstand, vroege vangsten, backhanddubbels, cross-forehandaanvallen, dodelijk lange backhandblokkering, elegante backhandpassing en zelfs een geweldige been-backhandworp. Hij scoort terwijl de nummer 2 van de wereld weg is en maakt een hele reeks niet-dwingende fouten, waaronder een nieuwe om de nederlaag in de tweede ronde (6-4) toe te geven. Een groep waarin de Rus vier keer zijn gezicht verliest…

“Maar waarom zou hij zijn beste tennis tegen mij geven, en niet nog een dag?”, klaagde hij in een complete ineenstorting, alsof hij verloor in de rechtbank. In de derde set verloor hij tweemaal het gezicht, telkens door een dubbele fout. eerst naar 0-1 door een tweede krachtige bal in gevaar te sturen; En nog een op 1-4, ongelooflijk, direct nadat hij woedend zijn racket had gegooid na een gemiste eerste bal, misschien overschaduwd door een laag eerste balpercentage (56%).