Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Avontuurlijke panters buigen voor nummer 1 van de wereld (2-0)

Na 21 seconden moest Elena Sotgiu zich al omdraaien op het schot van Welten. De Reds waren uiterst passief in duels. Wilton vroeg niet veel. De schoonmoeder van Raul Ehren controleerde de bal kalm. In de tiende minuut zocht Nelen Ballingen in de cirkel, maar Remerswaal stond op het spel. De Portugezen domineerden het eerste kwartier, waardoor de Red Panthers een sprintje konden trekken. Behalve de openingstreffer van Welten had Sotgiu geen andere taak dan hoeven verwijderen.

Binnen enkele minuten slaagden de Panthers erin om de structuur af te breken en durfden meer. Maar tegen hen gaven de Nederlanders niet veel op. In de 20e minuut gaf Blockmans de eerste pc toe aan een bug op Fortuin. D’Hooghe, die in het tweede kwart speelde, sloeg de slaap van Jansen van de baan. België verzocht de video om een ​​tweede pc te annuleren die werd gelanceerd in het kielzog van een bal die niet gevaarlijk was. De Reds hielden de bal steeds meer vast, maar ze konden geen gat in de oranje muur vinden. Het tweede kwart eindigde zonder echt gedrang van de Panthers. Beter nog, in de 29e minuut een voorzet van Struik voor Versavel die het niet kon verzilveren voor Remmerswaal. D’Hooghe sliep alleen op de zijkant van de stick om er binnen een kwartier uit te komen.