Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Wereld-2022: Turkije sluit zich aan, Rusland verslagen, België en Nederland hebben plezier

Wereld-2022: Turkije sluit zich aan, Rusland verslagen, België en Nederland hebben plezier

Montenegro, dat twee overwinningen had op Turkije in groep G, verloor met 1-0 van het Noorwegen van Earling Holland – dat niet scoorde – en zette een uitstekende boekhoudkundige prestatie neer.

In deze groep loopt Turkije eigenlijk voorop, maar nu zijn Nederland, Montenegro en Noorwegen dichtbij.

In Istanbul leed de selectie van Chenol Kunes, die ze wonnen in Nederland (3-2) en Noorwegen (3-0), een tegenslag tegen de meest aantrekkelijke ploeg uit Letland, hoewel ze in de eerste twee duels faalden.

Beperkt aanbod. 1 voor 2 maanden zonder verplichting

De Turken stonden altijd op kop met doelpunten van Karaman (2e), Kalhanoklu (33e) en Yilmas vanaf strafschopstip (53e), maar de Letten bedankten Savalniks (35e), Ultrikis (58e) en Iconix driemaal. (79ste).

In Heverley had coach Roberto Martinez een geweldige tijd bij het verlies van België tegen België, met Bastshuai (14e), Vancagen (17e, 89e), Trossard (38e, 76e), Toku (42e), Brad (49e), Pentagon (70e).

Alleen de Rode Duivels hebben drie punten voorsprong op Tsjechië, dat met 1-0 werd verslagen in een doelpuntloos gelijkspel onder leiding van Daniel James in Wales en de voorzet kreeg van Gareth Bale (82e).

Twee spelers werden uitgesloten tijdens de ontmoeting, waarbij de Tsjech Patrick Schick (49e) in de 77e minuut werd weggestuurd voor twee gele kaarten vanwege een botsing met Connor Roberts.

Wales en Wit-Rusland lopen een punt achter op Tsjechië.

– Kroatië passeert Rusland –

In Gibraltar verloor Nederland na een moeilijke start van Perquis (42e), Luke de Jong (55e), Debay (61e, 88e), Vijnaltham (62e), Malen (64e) en Van de Peek (85e). doelen. .

READ  In Nederland laat de koning zijn gouden strijdwagen achter die het verhaal vertelt van het Bataafse koloniale verleden.

De verrassing kwam nadat ze Rusland met 2-1 versloegen in Slowakije in Groep H. Screenier (38e) en Mac (74e) scoorden voor de Slowaken, terwijl Mario Fernandez de score voor de Russen verlaagde en plotseling hun groepsleiding verloor aan Kroatië, dat thuis met gemak Malta versloeg (3-0).

Rusland, dat in september Kroatië onderdak bood, wordt nu zelfs vanuit Slowakije bedreigd.

In groep A versloeg Portugal Ierland (1-0) de dag ervoor door een verbluffende 3-1 overwinning op Luxemburg.

Gerson Rodriguez, die al scoorde in Dublin, opende de score voor het Groothertogdom, maar de Portugees Diego Jotta (45 + 2), Cristiano Ronaldo (51e, zijn 103e doelpunt voor het nationale team) en Joao Palhinha (80e).


Portugal neemt de leiding met Servië, dat ’s middags met 2-1 won in Azerbeidzjan, dubbel van Alexander Mitrovic en bovenaan de tafel (5) stond voor Brock Yilmas (4).


meningen

Chronisch

Frankrijk, Parijs, 8 januari 2020, portret van Albert McKeiberAlbert Mk Keeper

Zonder afleiding

Apnus Shalmani.Geschreven door Abnus Shalmani

Ultimatum

Krediet: Laura AquavivaGeschreven door Christoph Toner

Wetenschap

Frankrijk, Parijs, 10 januari 2020, portret van Jean-Marc Jankovici.Jean-Marc Jankovici