Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Weer goed nieuws voor Dider Deschamps!

Weer goed nieuws voor Dider Deschamps!

Eerder op de avond maakten we de aanstaande terugkeer van Paul Pogba en N’Golo Kante bekend. Goed nieuws voor Didier Deschamps, die voor de wedstrijden tegen Nederland en Ierland (kwalificatie voor Euro 2024) op zijn middenvelders kan rekenen. Nog een lichtpuntje met de terugkeer van Mike Minnan naar coaching.

Spurs en Blues cadeau?

De doelman van Frankrijk en Milaan heeft sinds de eerste periode van de wedstrijd Frankrijk-Oostenrijk op 22 september in de Nations League aan geen enkele ontmoeting deelgenomen. Een kuitblessure zorgde ervoor dat zijn team in slechte vorm verkeerde. Sinds zijn blessure hebben de Rossoneri het duidelijk moeilijk. De Roemeense doelman Ciprian Tatarusanu is de Franse international niet vergeten, die naar verwachting het stokje van Hugo Lloris zal overnemen bij de driekleurengoals.

Dinsdag maakte de doelman, die trainde bij Paris Saint-Germain, via sociale media zijn terugkeer op de training bekend.

En volgens de website van “L’Equipe” kan Mike Mignan op 4 maart terugkeren op het veld tegen Fiorentina in de competitie, vóór de knock-outronde van de Champions League tegen Tottenham Hotspur. Hij zal dus beschikbaar zijn voor Didier Deschamps voor de wedstrijden tegen Nederland en Ierland die volgende week op het programma staan.

READ  Reims tops/flops - ASSE: Ekitike, Bouanga en Saint-Etienne schitteren altijd laag