Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

ATP – Marseille – Gasquet-Wawrinka, Son, Ponzi & Barrere deze woensdag #Bonzi #Cressy #Son #Barrere #Open13 #Bublik #ATP

De Ronde van 16 van de ATP 250 begint deze woensdag om Marseille sportcentrum. Terwijl 3 Fransen zich al hebben gekwalificeerd voor de tweede ronde, Luca van AsEn Jeffrey Blanco En Laurent Locoli Deze stap niet gezet. Integendeel, Benjamin Ponzi (60) Eindelijk herstelde hij V.I Marseille, Na 4 opeenvolgende nederlagen sinds zijn derde ronde op de Australian Open. Na een grote overwinning op Wild Card Luca van As (7-5, 7-5), de Fransen zullen proberen de uitdaging aan te gaan Maxim Cressi, heel behoorlijk voor een paar dagen. Hij heeft ook een finale bereiktZuid-Franse Open Na een opmerkelijke overwinning tegen Holger Ron. Een match tussen twee goede servers die verslavend beloven.

De laatste 13 toernooien voor Jo-Wilfried Tsonga in 2022

Vind het Open 13-programma door hier te klikken

Richard Gasquet wil wraak nemen op Stan Wawrinka

Woensdag zal ook een ervaren schermer te zien zijn in het Palace of Sports in Marseille. Richard GasquetStanislas Wawrinka. Het is duidelijk een langverwachte wedstrijd tussen twee voormalige grootheden op het ATP-circuit. Hoewel ze elkaar “slechts” 5 keer hebben ontmoet sinds 2006, hebben ze elkaar 7 dagen geleden voor het laatst ontmoet tijdens een toernooi. Rotterdam. Hoewel de Zwitser won met 6-3, 6-3 bij Holland, kunnen de Fransen deze wedstrijd voor een groot deel winnen, met name dankzij de zeer waarschijnlijke aanmoediging van het Franse publiek. Maar alles moet afhangen van de staat van de vorm.”Richie“, die bleef op de overwinning om 3u15 tegen Laurent Locoli Deze dinsdagavond (7-6[5]2-6, 7-6[5]) …

READ  Alphonso Davies is terug in de Canadese selectie

Grégoire Barrère wil zijn elan voortzetten

Erg fit Grégoire BarrieVandaag, in zijn beste ranking (58), schakelde hij in de eerste ronde de nummer 8 uit voor dit toernooi in slechts één uur spelen (6-3, 6-2). Hij zal de Kazach confronteren en vinden Alexander Bublik In de tweede ronde, die uiteindelijk won na 10 nederlagen op rij, waaronder één minder dan twee weken geleden tegen de Fransen in Montpellier (6-4, 6[12]-7, 7-6[3]).

Arthur Fels is op missie in Marseille

van zijn kant, Arthur Zoon Hij zal woensdag deelnemen aan de race in Bouches-du-Rhône, na zijn geweldige avontuur in de Hérault. zal trotseren Romeins Cifullin In de tweede sessie om mee te doen Yannick Sinner, de laatste speler die is verslagen. De winnaar van deze wedstrijd is de laatste die zich kwalificeert voor de achtste finales. Michaël Ymir zal eerder geconfronteerd worden Radu AlbotHalve finale binnen Delray-strand Vorige week nog een plek in de achtste finales tegengekomen David Goffindie dinsdag gemakkelijk won van de kwalificatiewedstrijd Lucas Klein (6-2, 6-4).

Woensdagprogramma in Marseille:

midden

Vanaf 13.30 uur ’s middags

[5] Maxim Cressi (VS) – Benjamin Ponzi (Frankrijk)

[WC] Arthur Son (Frankrijk) – Roman Sviulin (Rusland)

Gregoire Bariri (Frankrijk) – Alexander Bublik (Kazachstan)

Stanislas Wawrinka (Zwitserland) – Richard Gasquet (FR)

korte 1

Vanaf 12.30 uur

Mikael Ymir (Zweden) – Rado Albot (Moll)