Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“We waren er niet klaar voor”, geeft Kombuar toe.

“We waren er niet klaar voor”, geeft Kombuar toe.

Na de nederlaag en uitschakeling van FC Nantes in de achtste finales van de European League tegen Juventus (0-3) donderdag in La Beaujoire prees Antoine Compoire, coach van Nantes, de Nantes-fans op het hoogtepunt van het evenement, in tegenstelling tot zijn tegenhanger. een ploeg.

Het Europese avontuur van FC Nantes zit erop. Een week na een veelbelovend gelijkspel op de grasmat van Juventus (1-1) verloren de geel-groenten donderdagavond met 3-0 in de terugwedstrijd van de 16e ronde van de European League, in het Boujjar-stadion. De rode kaart die Nicolas Pelois (20) zo vroeg kreeg en vooral het talent van Angel Di Maria, auteur van een hattrick, maakten de inwoners van Nantes mateloos boos. Maar ondanks deze uitsluiting is het moeilijk om de rol van het publiek in Nantes niet te onderstrepen. Het bleef sudderen voor de aftrap, zelfs toen er bijna geen hoop meer was.

>> Europa League: live de wedstrijd tussen Nantes en Juventus (0-3)

“De fans waren uitzonderlijk.”

Ondanks zijn teleurstelling bracht Antoine Compoir hem na de wedstrijd hulde: “Ik wil vooral onze fans feliciteren. Ze waren uitzonderlijk”, verklaarde de Kanak-coach. En het aantal daalt tot tien… Maar we gaven niet op onze fans. Ik ben echt trots om te zien dat we publiekelijk aanwezig waren om ons tijdens de game te steunen. Uitzonderlijk. We waren niet opgewassen tegen de actie, maar ze reageerden in het heden.’

De volgende ontmoeting van FC Nantes, zondag, tegen Rennes, namens de vijfentwintigste dag van de Franse competitie.

De belangrijkste artikelen