Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Emirates Tour – Molano wint etappe vier en tovert een glimlach op het UAE-team

Geplaatst op 23/02/2023 om 13:36 door Nicolaas Gauthier. Bijgewerkt op 23-02-2023 om 13:31 uur.

Juan Sebastián Molano Deze donderdag won hij de vierde etappe van deEmiraten Toren, die zoals verwacht eindigde in een sprint! Zo bezorgt hij zijn land zijn tweede overwinning in twee dagen na de overwinningVoering Rubio (Movistar) bovenop Jebel Jais van het Colombiaanse team Emirates-team Emirates – Eindelijk van de partij in de editie van 2023 – Ik versloeg de Nederlander met niets Olaf Koeij (Jumbo Visma) en Australisch Sam Wellsford (DSM-team). De belangrijkste kanshebbers voor de overwinning op donderdag waren, en Dylan Growijn (NED/Jayco AlUla Team, 5), Sam Bennett (IRL/BORA-hansgrohe, 8), Tim Merler (BEL/Soudal Quick-Step, 9) en anderen Kaleb Ewan (AUS/Lotto Dstny) Ze werden allemaal verslagen in de thuiswedstrijd. aangekomen in het peloton, Remco Evenpoel (BEL/Soudal Quick-Step) behoudt zijn rode trui als leider van het algemeen klassement.

Video- Juan Sebastian Molano wint de vierde etappe van de Emirates Tour

Baudin, Tonelli en Zoccarato herstellen op minder dan 3 stops van doel, Molano zorgt voor de overstuur

Vanaf de start braken drie mannen uit het peloton om de ontsnapping van de dag goed te maken. In dit trio vinden we twee leden van de formatie The Green Project – Berdyani CSF-Faizanèin dit geval de Italianen Alessandro Tonelli En Samuel ZucaratoZo ook de Fransen Alex Bodindie zich binnen de formatie ontwikkelen AG2R Citroën Team En wie is er beter dan de drie kopmannen in het algemeen klassement (+2’14”). Logischerwijs zijn het de ploegen sprinters die achter de koprenners rijden, en dan met name Bora, we zullen hem slepen naar Sam Bennettde Gekko Ella-team naar Dylan Growijn en de Dstny Lotto naar Kaleb Ewan.

READ  Volg deze nieuwe dag van wachten

Met de zegen van het peloton zal de dappere jeugd van vandaag een zeer lange reis samen en voor de kudde maken, aangezien de cross-over slechts 3 km van de finish in de haven van Dubai ligt. Zoals verwacht viel de zege in de vierde etappe vanVAE Tour 2023 Je speelt snel, elke trein probeert zijn loper in de perfecte positie te krijgen. Colombiaans Fernando Gaviria (Team Movistar) zet als eerste zijn sprint in, waarna de Colombiaan wordt ingehaald door veel tegenstanders, waaronder zijn landgenoot Juan Sebastián Molano (UAE Emirates Team) die met een kleine marge won van Nederland Olaf Koeij (Jumbo Visma) en Australisch Sam Wellsford (DSM-team).