Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Benzema, bliksemschicht op de blues?

Benzema, bliksemschicht op de blues?

Karim Benzema, auteur van een enorm optreden met Real Madrid op dinsdag, heeft spijt geuit. Veel waarnemers betreuren zijn internationale pensionering. Zo erg zelfs dat sommigen zien dat Didier Deschamps hem oproept voor komende wedstrijden.

Net als heel Real Madrid heeft Karim Benzema dinsdag een prima prestatie neergezet tijdens zijn trip naar Anfield. Hoewel de Reds na minder dan een kwartier spelen met twee doelpunten opschoven, wonnen de Meringue thuis met 5-2 van Liverpool en scoorde de laatste Gouden Bal een brace aan het einde van de wedstrijd. Zijn geweldige vorm. De Fransman absorbeerde duidelijk de enorme teleurstelling van zijn WK-groep. Sinds de overname scoorde het voormalige Lyon al 12 doelpunten in 12 wedstrijden.

Frankrijk zal niet profiteren van zo’n geweldige vorm. De dag na het laatste verlies van de Blues tegen Argentinië kondigde Karim Benzema zijn afscheid van het internationale voetbal aan. Wat veel waarnemers, zoals Eric Di Micco, met spijt achterlaat. “Ik deed Euro 96. Eric Cantona en David Ginola waren er niet toen ze in de stratosfeer in Engeland waren. Ze waren zo sterk en toch waren ze er niet. We verloren in de halve finale op strafschoppen tegen de Tsjechen. Ik had ze graag gezien.” Hij legde uit en voegde eraan toe: “Het Franse team had het potentieel om in ieder geval de finale te bereiken. Het is spijtig dat Benzema niet vaker wordt gezien met Mbappé, Dembélé, Koeman en Griezmann…ze zijn getalenteerd… Het was Karim’s extra sportieve probleem, en het was niet de atleet die hem uit het Franse team schopte. “Daarom voelde ik spijt.”

Ik begrijp niet waarom Benzema in maart niet in het blauw werd opgeroepen

Zo jammer dat sommigen denken dat Didier Deschamps eind maart Karim Benzema oproept voor de wedstrijden tegen Nederland en Ierland. “Ik begrijp niet waarom Benzema in maart niet in het blauw werd opgeroepen. Als sommigen zich gehinderd voelen door zijn aanwezigheid, moeten ze thuisblijven. Simpel. Hij heeft tenslotte nooit gezegd dat hij zou stoppen met het internationale voetbal.” Het zou complete onzin zijn om het zonder hem te doen.” L’Equipe-journalist Herve Pinault schreef op Twitter. Verwijzend naar het bericht dat Karim Benzema op sociale media plaatste om het einde van zijn avontuur bij de Franse nationale ploeg aan te kondigen.

READ  Sampaoli zal heel dicht bij het worden van coach zijn

“Het kostte de moeite en de gemaakte fouten om me te brengen waar ik nu ben en daar ben ik trots op! Ik heb mijn verhaal geschreven en het onze eindigt.” had geschreven. “Heeft hij het formeel gezegd? Ik denk dat het nogal waarzeggerij is.”Volg Herve Pinault. Op de Europe 1 mic sprak ook Dominique Grimault zijn spijt uit. “Hij is een speler die voor altijd zijn naam in de geschiedenis van Real Madrid zal graveren en hij had dat kunnen doen in de Franse ploeg. Hij had de beste nummer 9 in de geschiedenis van het Franse voetbal kunnen zijn.” En hij vertrouwde het toe, terwijl Patrick Juilliard wees op een “probleem in de relatie” tussen Karim Benzema en Didier Deschamps.

“Het Franse team zal meer onbegrip dan plezier brengen”, Hij voegde eraan toe, terwijl hij de deur sloot voor KB9’s terugkeer naar de Blues. Mening gedeeld door Alan Giresse. “Het is erg gevaarlijk voor ons om hem weer te zien, Uitgave. Helaas voor Frankrijk en voor hem is de bladzijde omgeslagen. »