Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“We kunnen het gaan halen”, zei Rochelles Maxence Esteban voor Senart.

“We kunnen het gaan halen”, zei Rochelles Maxence Esteban voor Senart.

In Wenen dook Maxines al snel in een honkbalpot. Mijn vader was een internationale scheidsrechter. We volgden hem overal met mijn broer, we gooiden altijd ballen aan de rand van het veld. Ik hield meteen van de strategische en mentale kant van de sport, en dat is wat ik zo leuk vind aan honkbal. We creëerden en ontwikkelden een jong team bij Châtellerault, we waren niet de sterkste, maar we kenden de tactiek en de regels uit ons hoofd. Als je al deze aspecten beheerst, kun je nog beter worden. »

master student

Maxence voltooide zes jaar sportstudies en trad vervolgens toe tot Pôles Espoirs en Pôles France, de wachtkamers van de Franse teams. Het is een première sélection à 12 ans lors de tournois ou de la coupe de France des benjamins, avant de disputer l’Euro U18 et l’Euro U23 en 2021. Il a même intégré la grande équipe de France, notamment pour un déplace In Zuid Afrika. Maar hij analyseerde duidelijk de situatie en voegde er met een glimlach aan toe: “Honkbal vulde de koelkast niet!” »

Mijn vader was een internationale scheidsrechter. We volgden hem overal met mijn broer.

De 23-jarige advocaat is een werkstudent voor een master in vastgoedbeheer. Zoals veel honkbalspelers hoopt hij zijn talent voor de sport te gebruiken om kansen te grijpen en een jaar of twee te wijden aan reizen na zijn studie. “Voordat ik in het actieve leven ga, zou ik graag Europees honkbal, nieuwe culturen en nieuwe manieren van kijken naar het leven willen ontdekken. Dat kan in Tsjechië, Nederland of Zweden zijn.”

READ  Barcelona beheerst Villarreal, de dubbelscorer van Lewandowski

wedstrijddoel

Maar het nieuws is D1 met de Boucaniers en de twee wedstrijden op 8 mei, in Port-Neuf, tegen de Tempeliers van Sénart, de vice-kampioen van Frankrijk 2021 en beschouwd als de favorieten voor de play-offs. Ile-de-France heeft hun eerste vier competitiewedstrijden gewonnen en zal een competitie tegen een van de teams die de hiërarchie waarschijnlijk zal veranderen, willen uitsluiten.