Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Longoria bevestigt toekomstige ondertekening van Marseille

Longoria bevestigt toekomstige ondertekening van Marseille

Homme Mercato: Goed nieuws komende dagen in Marseille. Pablo Longoria Bijna klaar met het voltooien van een belangrijke handtekening.

Homme Mercato: Pablo Longoria wil Jorge Sampaoli . verlengen

Hij bereidt zich voor om zijn avontuur in de stad Marseille uit te breiden. Hij arriveerde in maart 2021 op de Marseille-stoel om hem te vervangenAndré Villas BoaEn Jorge Sampaoli Doe goed werk bij Olympische Spelen van Marseille. Zijn OM staat drie dagen voor het einde van het seizoen tweede in de Ligue 1 en is van plan zich te plaatsen voor de volgende Champions League. Overtuigd van zijn grote potentieel, wilden de leiders van Marseille hem belonen.

Het hoofd van OM verkocht zelfs de zekering in deze spoel. Pablo Longoria Ze bevestigde haar wens om Jorge Sampaoli, wiens huurovereenkomst in juni 2023 afloopt, te verlengen. “Jorge Sampaoli belichaamt de ideale waarden van bouwen, passie en liefde voor het spel. Ik kijk graag naar OM. Hij is gelukkig in Marseille, wil stabiliteit. Ik wil het continuïteit geven.”bevestigd in een interview met Europees 1. Maar op dit moment toont de Argentijnse coach geen enkele wens om zijn contract in Marseille te verlengen.

Jorge Sampaoli neemt de tijd om een ​​beslissing te nemen

Werkelijk, Jorge Sampaoli Hij maakte het voorwerp uit van een voorstel om zijn contract met enkele weken te verlengen. Er is al een aanbod naar hem gestuurd en het gaat om een ​​contractverlenging van twee jaar, tot 2025, met een salarisverhoging op het spel. Een teken van vertrouwen en ook een manier voor OM om de toekomst van hun coach veilig te stellen om geruchten over een vertrek volgend seizoen te voorkomen. maar tot nu toe, Jorge Sampaoli houdt zijn antwoord. Als hij met een goed oog het idee ziet om zijn avontuur op de bank in Marseille uit te breiden, wacht de Argentijnse coach tot het einde van het seizoen om zich voor eens en altijd op zijn toekomst in Marseille te zetten.

READ  Chelsea interesse in de Blaugrana-spits!