Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Echt: Ancelotti, de eeuwige wonderman

Carlo Ancelotti plaatste zich woensdag als eerste coach voor de vijfde keer tegen Manchester City (3-1 na afloop) voor de Champions League-finale en staat symbool voor het blijvende mentale wonder dat Real Madrid dit seizoen heeft bewoont.

Carlo Ancelotti keert terug met een onvergetelijke comeback.

Bedankt dat je me terugbracht als chef. Carlo Ancelotti, nadat hij in de armen van Florentino Preez viel na de kwalificatie voor de Champions League-finale van woensdag tegen Manchester City (3-1 lokale tijd), zei deze paar woorden, die een van de sterke beelden van de avond zullen blijven.

Dit moet gezegd worden met een herinnering De man van Decima Om Zinedine Zidane op te volgen en een gespannen kleedkamer te kalmeren, had de Real Madrid-coach afgelopen zomer een holle neus.

Ibn Real geeft nooit op

Hij werd in 2015 hard naar buiten geduwd door Casa Blanca na twee positieve seizoenen, waarna hij Don Carlo passeerde, terwijl Real alles won met ZZ, een kleine lege pass, met Bayern München, Napoli en vervolgens Everton. tot zijn terugkeer. Met een snel opkomende kampioenstitel in La Liga, maar een wankele prestatie bij LdC, zag Ancelotti’s eerste seizoen van het tweede tijdperk er lange tijd goed uit, meer niet. Na 1-0 te hebben verloren van Paris Saint-Germain in de heenwedstrijd van de Ronde van 16, verwachtten sommigen eruit te komen.

Maar toen openbaarde zich de versie van Real Ancelotti. Door drie comebacks te maken, de een nog spannender dan de ander in de terugkeer naar het Santiago Bernabeu tegen Paris Saint-Germain (3-1), Chelsea in de kwartfinales (3-1, 2-3 Ab) en daarmee Manchester City. Na er niet in te zijn geslaagd de indruk van meesterschap in het spel te wekken, weet deze Real Madrid zichzelf te ontwikkelen en onverwachte bronnen in het diepst van zichzelf te vinden, zoals leider Karim Benzema. Het vermogen is geen onbekende voor de Italiaanse technicus. Zoals blijkt uit de videoclip die hij woensdag voor de aftrap van de wedstrijd in de kleedkamer uitzond.

READ  "Geef een riyal vanavond een score? 8"

echte leider

De video die ik liet zien voordat ik terugkeerde naar het veld was een video van alle runs die we dit seizoen al hebben gedaan, acht in getal. De video eindigde met het volgende bericht: “One is missing.” En het is ons gelukt, vertelde de 62-jarige aan Movistar. Een paar dagen nadat hij de eerste coach was die de vijf grote competities in Europa won (Engelse Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga en Ligue 1), werd El-Sayed de eerste coach die 5 Premier League-finales bereikte: 2003, 2005 en 2007 bij AC Milan, 2014 en 2022 bij Real. De indrukwekkende levensduur die ten einde loopt omdat Ancelotti het al heeft aangekondigd: na Casa Blanca zal hij de selectie voor zijn rekening nemen voordat hij zichzelf een welverdiend pensioen aanbiedt…

Video: Prez-Ancelotti, het mooie plaatje

Wat is volgens jou de rol van Ancelotti in de geweldige transformatie van Real Madrid? Voel je vrij om te reageren en te discussiëren in de omgeving Voeg een reactie toe