Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Wat u moet weten over tickets voor de Olympische Spelen

In de 858 dagen van de Olympische Spelen in Parijs heeft het organisatiecomité maandag de procedure voor de uitgifte van tickets bekendgemaakt. In totaal worden 13,4 miljoen tickets verkocht voor alle sporten en alle evenementen samen: 10 miljoen voor de Olympische Spelen en 3,4 miljoen voor de Paralympische Spelen, zo heeft de sportafdeling van Radio France vernomen. Tickets zijn goed voor een derde van de inkomsten uit deze games, oftewel ruim een ​​miljard euro.

Hoe zal het werken?

Er zal een loterij worden opgemaakt, evenals de volgorde van doorgang. Wat zal worden getekend, is een periode van enkele uren waarin we kunnen kiezen. De persoon die gebruik zal maken van de eerste slot, kan kopen wat hij wil (met een maximale grootte die op dit moment niet is gespecificeerd), waarna de tweede alles kan kiezen dat de eerste niet heeft genomen, enzovoort.

De loterij opent in december 2022, Voor de eerste fase van aankoop in februari 2023. Prijzen beginnen vanaf €24 voor alle sporten en de helft van de plaatsen zal niet hoger zijn dan €50 voor de Olympische Spelen.

De Olympische Spelen worden gehouden in Parijs van 26 juli tot 11 augustus 2024. De Paralympische Spelen worden gehouden van 28 augustus tot 8 september 2024.