Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dit fenomeen bij Ajax gaat Real Madrid verslaan voor…

Ryan Gravenberch, opgespoord door Real Madrid, lijkt deze zomer naar Bayern München te gaan.

De pas 19-jarige kop van de Ajax Amsterdam-middenvelder, Ryan Gravenberch, brengt nu al alle topclubs in Europa in vervoering. Volgens informatie van de Nederlandse media van TelegraafReal Madrid richtte zich met name op hem om hun verouderde middenveld te versterken. Het enige probleem is dat Bayern München ook in het spel is en de Duitsers het chequeboek al hebben getrokken. Onze collega’s uit Nederland deden een eerste concreet bod van ongeveer € 25 miljoen (15+10 miljoen bonus) van de Beierse club. Een bedrag dat nog lang niet de 35 miljoen euro in contanten is die Ajax heeft opgevraagd.

Onder contract bij de Nederlandse club tot juni 2023 mag Ryan Gravenberch zijn contract niet verlengen. Het is afwachten wie Bayern München of Real Madrid deze zomer het meest overtuigend zal zijn. Op dit moment lijkt de bal bij de Duitsers te liggen, maar de komsten van Kylian Mbappé en Erling Haaland zouden de situatie drastisch kunnen veranderen. Volgen…

READ  Ohm: Sampaoli's reden voor het plaatsen van Mandanda - voetbal