Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Geruststellend nieuws voor Sony Colbrelli

Het Bahreinse nationale team presenteerde vanmorgen, dinsdag, geruststellend nieuws over de Italiaanse renner, Sonny Colbrelli, die de dag ervoor naar het ziekenhuis in Spanje was gebracht vanwege een hart- en ademhalingsstilstand die optrad na de aankomst van de eerste etappe van de Catalunya Tour.

Alle harttesten die gisteravond zijn gedaan, vertoonden geen zorgwekkende tekenen of verminderde functie Europese kampioen formatie gezegd.

Colbrelli, 31, werd naar het Universitair Ziekenhuis van Girona gebracht nadat hij aanvankelijk werd behandeld aan de finish van de race in Sant Feliu de Guixols.

“Hij zal vandaag verdere tests ondergaan om de oorzaak van het ongeval van gisteren te achterhalen.

Sindsdien heeft Sonny Colbrelli tijdens zijn herstel in het ziekenhuis contact met familie en vrienden. Hij zal vandaag verdere tests ondergaan om de oorzaak van het ongeval van gisteren te achterhalen.”Bahrein team toegevoegd.

Colbrilli, die na een onderbreking van twee weken vanwege bronchitis weer in competitie is, eindigde als tweede in de eerste etappe van de Ronde van Catalonië in een slopende race gewonnen door de Australiër Michael Matthews.

Volgens het officiële persbericht van de Tour de Catalunya, dat maandagavond werd gepubliceerd, heeft de Italiaan met ervaring ” Een aanval van bewusteloosheid met convulsies en daaropvolgende hart- en ademstilstand. Volgens dit persbericht hebben de reddingswerkers, die de hardloper tot leven hebben gewekt, een hartmassage uitgevoerd en een pacemaker gebruikt.