Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

WK 2022: Frankrijk wordt op 1 april geplaatst in de loting

Zij is de wereldkampioen. Het is echter niet volgens dit criterium dat Frankrijk aan het einde van het jaar zal worden gerangschikt in de loting voor de laatste etappe van de Qatarese wereld. Volgens de voorwaarden die de FIFA dinsdag bekendmaakte, zal Frankrijk dankzij zijn wereldranglijst gerangschikt worden.

Momenteel de derde Het team van Didier Deschamps moet zijn plaats op de hoge hoed controleren voor de loting die op 1 april in Doha zal plaatsvinden, samen met Qatar, België, Brazilië, Argentinië, Engeland, Spanje en een definitief te bepalen team tussen Italië en Portugal (niet nog gekwalificeerd en moet eind maart de play-offs spelen) of Denemarken (dat vrijwel zeker in Qatar zal zijn).

In Hat 2 vinden we zeker Duitsland, Zwitserland en Kroatië in het bijzonder. Veel tegenstanders zullen waarschijnlijk de Blues oversteken, wat het werk van de Fransen vanaf de eerste ronde ernstig zal bemoeilijken.

Tot nu toe is bekend dat er slechts 15 teams (waaronder Servië, Nederland, Iran en Zuid-Korea) aanwezig zijn op deze 22e editie. Zo ontbreken er 17 teams en worden ze niet allemaal herkend tijdens de loting.

Er blijven drie twijfels over de recente Europese kwalificatiewedstrijden (Oekraïne, Schotland, Wales of Oostenrijk tegenover elkaar in wedstrijden die zijn uitgesteld vanwege het conflict in Oekraïne), en de winnaars van de intercontinentale kwalificaties (Azië vs. Zuid-Amerika en Noord-Amerika vs. Oceanië) ). Deze laatste drie kwalificatietoernooien zullen Pot 4 samenvoegen met de rest van de teams met de laagste rang in de FIFA-ranglijst die op 31 maart is gepubliceerd en die officieel de combinaties van vier potten zal bepalen.

READ  Les Bleu in de finale van de Olympische Spelen in Tokio tegen Nieuw-Zeeland

Ter herinnering: de poules zullen bestaan ​​uit een team van elk van de zes confederaties, met uitzondering van Europa waar twee van deze vertegenwoordigers in de eerste ronde kunnen strijden.