Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Voormalig OM-coach adviseerde Ronaldo en Mbappé om weg te blijven van de club

Nationaal voetbal gaat van start Top 10: De meest loyale spelers in Ligue 1

In antwoord op een vraag van de Portugese media Vermelding, de voormalige OM en FC Porto-coach André Villas-Boas adviseerde landgenoot Cristiano Ronaldo, de dubbele topscorer gisteren tijdens Gelijkspel tussen Frankrijk en PortugalOm lid te worden van de Franse hoofdstadclub:Juventus heeft een nieuwe coach. Massimiliano Allegri! De manager heeft een succesvol verleden bij Juventus. Het is dus een nieuwe uitdaging voor Cristiano Ronaldo. Ik raad hem aan te blijven. Het zou een grotere uitdaging zijn dan bijvoorbeeld naar Paris Saint-Germain te gaan.”

Vervolgens werd de 43-jarige coach gevraagd naar Kylian Mbappé, tegen wie hij tijdens de Clásico meerdere keren speelde, en van wie hij hoopt dat hij zo snel mogelijk naast Real Madrid zal landen. “Het zou beter voor hem zijn om PSG te verlaten. Waar zal hij heen gaan? Vroeg of laat bij Real Madrid. Ronaldo ging ook naar Real Madrid toen hij al een ster was en hij is verbeterd. Ik denk dat dat zal gebeuren met Mbappé.”

Zeer slechte bedoelingen voor de voormalige Marseille- of voetballiefhebber, in ieder geval wil Andre Villas-Bois, net als alle Real Madrid-fans, het Franse wonderkind het Meringue-shirt zien dragen zonder zijn landgenoot te zien, die de topscorer werd. Keuzes in verband met Iraanse Ali Daei, OM vijandige club menigte.

samenvatten

André Villas-Boas, coach van Olympique de Marseille en Porto, sprak met Portugese media. In dit interview vertelde de 43-jarige coach over de toekomst van Cristiano Ronaldo of Kylian Mbappé.