Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Typisch team in de groepsfase

voogd

Robin Olsen (Zweden): Zweden eindigde als eerste in Groep E en zal goed spelen in de Ronde van 16. Zijn doelman Robin Olsen is duidelijk geen onbekende in zo’n goede eerste etappe. De doelman kon zijn verdediging versterken, niet altijd op zijn gemak. In drie wedstrijden kreeg het Zweedse nationale team uiteindelijk slechts twee doelpunten tegen.

Verdedigers

Denzel Dumfries (Betalers): Het is zeker een goede verrassing voor de start van de Euro. Denzel Dumfries strooide al zijn klasse in de wedstrijden die hij speelde met zijn Nederlandse selectie, inclusief het doelpunt. De rechtsback was ook een van de slechts twee (samen met Romelu Lukaku) die tweemaal werd uitgeroepen tot Man of the Match.

Leonardo Bonucci (Italië): Drie wedstrijden, drie overwinningen en geen tegendoelpunten. Italië is getuige van het begin van zijn Euro 2020-droom, en Leonardo Bonucci is geen onbekende voor dit alles. In echte rock is de platformonafhankelijke achterkant het hoofd van deze achterhoede, die nog steeds een aantal records heeft om naar uit te kijken.

Simon Kjeer (Denemarken): De Deense kapitein Simon Kjeer heeft een wedstrijd die hij zich zeker zal herinneren. Nadat hij het leven had gered van zijn vriend Christian Eriksen, het slachtoffer van een hartstilstand in het gras tijdens de eerste wedstrijd van Denemarken, was de verdediger vervolgens onbegaanbaar of bijna onbegaanbaar tijdens de daaropvolgende ontmoetingen, vooral tegen Rusland (4). 1).

Leonardo Spinazzola (Italië) De Italiaanse linkerflank Leonardo Spinazzola speelde de eerste twee wedstrijden in de poule van zijn keuze. Met elke keer leverde hij dezelfde geweldige prestaties en werk, zowel verdedigend als offensief, wat hem zo kostbaar maakte voor zijn coach Roberto Mancini.

READ  Hockey Pro League - 'Er is veel eten om over na te denken voor Tokio', zegt Shane McLeod

middenvelders

Manuel Locatelli (Italië): Marco Verratti, geblesseerd en afwezig in de eerste twee ontmoetingen in de groepsfase, werd gevraagd om hem op korte termijn te vervangen door Manuel Locatelli. De middenvelder heeft de klus meer dan geklaard, waaronder een prachtige score die terugkwam in de tweede wedstrijd, tegen Zwitserland (3-0), en een verdubbeling.

Paul Pogba (Frankrijk): Eerst Duitsland, dan Portugal. Het minste wat we kunnen zeggen is dat de Franse nationale ploeg tijdens de grote affiches kan rekenen op middenvelder Paul Pogba. De Mancunien was zo kostbaar, vooral tijdens zijn beroemde ontmoetingen, dat hij het aanvallende spel beïnvloedde.

Georginio Wijnaldum (per stuk): Middenvelder Georginio Wijnaldum toonde ook zijn kunnen voor het doel en scoorde al drie doelpunten op het uur. Zeer solide, de Nederlandse aanvoerdersselectie schittert aan de start van Euro 2020.

Kevin De Bruyne (België): Hij raakte geblesseerd aan het begin van de competitie en Kevin De Bruyne ging de eerste helft in in de tweede groepswedstrijd, tegen Denemarken, voordat hij de hele laatste ontmoeting speelde, tegen Finland. Het verschil was merkbaar en Manconian deed het erg goed om hem op te pikken en merkte dat hij verwikkeld was in de doelpunten van de Rode Duivels.

aanvallers

Cristiano Ronaldo (Portugal): Portugal heeft, net als alle andere teams natuurlijk, maar drie wedstrijden gespeeld, maar Cristiano Ronaldo, de huidige topscorer in de competitie, is al vijf doelpunten verwijderd. De Portugese ster heeft alle confrontaties die hij heeft gespeeld gewogen en het is duidelijk dat het nog niet voorbij is.

Romelu Lukaku (België): Hij is een van de slechts twee spelers die twee keer is uitgeroepen tot Man of the Match. Romelu Lukaku, trouw aan zichzelf, zorgt goed voor de Belgische aanvaller, die vanaf het begin al drie doelpunten maakte. Met hem konden de Rode Duivels duidelijk heel ver kijken.

READ  Benzema vertelt over zijn verzoening met Deschamps

Typisch team voor de groepsfase: Olsen – Dumfries, Bonucci, Kier, Spinazzola – Locatelli, Pogba, Wijnaldum – De Bruyne – Ronaldo, Lukaku.