Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Voormalig koningin Beatrix der Nederlanden poseert met haar erfgenamen op haar 85ste verjaardag.

Voormalig koningin Beatrix der Nederlanden poseert met haar erfgenamen op haar 85ste verjaardag.

Prinses Beatrix der Nederlanden viert dinsdag haar 85ste verjaardag. Voor de gelegenheid heeft de rechtbank nieuwe portretten vrijgegeven van de voormalige vorst, maar ook van koning Willem-Alexander en kroonprinses Catherine-Amalia.

Ze zullen niet samen zijn op deze grote dag. Op dinsdag 31 januari 2023 blaast oud-koningin Beatrix der Nederlanden haar 85 kaarsjes uit terwijl koning Willem-Alexander, koningin Máxima en kroonprinses Catherine-Amalia een officieel bezoek brengen aan de Nederlandse Antillen. Desalniettemin koos de voormalige soeverein ervoor om deze 85 te markeren met zijn oudste zoon en zijn kleindochter.e Verjaardag.

Voormalige koning, huidige koning en toekomstige koningin

Op wat haar 85ste verjaardag zou zijn geweest, heeft het paleis een ongepubliceerd portret vrijgegeven van prinses Beatrix naast haar twee erfgenamen en drie anderen. De ene toont haar met Willem-Alexander, die op 30 april 2013 de Nederlandse kroon won. Twee extra shots zijn duetten, waarbij de tachtigjarige koning met elk van hen een pose aanneemt.

Wat staat er achter deze advertentie?

Wat staat er achter deze advertentie?

Deze nieuwe officiële portretten, gemaakt in december 2022 op Paleis Noordeinde in Den Haag, met hun klassieke taferelen, zijn gesigneerd door de Nederlandse kunstenaarsfotograaf Jemmy Wood-Pinnendijk in Nijmegen. Voormalig koningin Beatrix koos voor de shoot voor een smaragdgroen en grijs visgraatjack gecombineerd met zwarte panty’s. Katarina-Amalia, die de show niet van haar oma wil stelen, draagt ​​een zwart broekpak. Passend bij zijn moeder verscheen Willem-Alexander in een grijs pak voor zijn rol.