Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Vooral op zaterdag veel verkeer

Vooral op zaterdag veel verkeer

Met het einde van de schoolvakanties voor zone C (Créteil, Montpellier, Parijs, Toulouse en Versailles), zal het verkeer vrij druk zijn op zaterdag, een dag die door Bison Feot als oranje is geclassificeerd in Bourgondië, in het oosten en in Auvergne-Rhône-Alpes.

In het weekend van 4 en 5 maart eindigt de schoolvakantie voor de laatste regio in kwestie, Zone C (Creteil, Montpellier, Parijs, Toulouse en Versailles). Het zal dus nodig zijn om te anticiperen op moeilijkheden op de wegen. Vooral op zaterdag vond Bison Futé het oranje op weg naar de Bourgogne, in het oosten en naar de Auvergne-Rhône-Alpes.

Opbrengsten van wintersportplaatsen

“De terugkeer van de wintersportoorden naar de rest van het land moet moeilijkheden opleveren op de hoofdassen in de Alpen, in het Rhônedal en op de snelweg A6”, merkt Besson Viotti op.

Met het einde van de carnavalsvakantie in België en de noordelijke en centrale regio’s van Nederland zal er ook veel verkeer zijn tussen de noordelijke grenzen.

De dag werd oranje beoordeeld door Bison Futé die terugkeerde in Bourgondië, in het oosten en in de Auvergne-Rhône-Alpes. – Slimme

In deze omstandigheden raadt de verkeersvoorspellingsautoriteit aan om de snelweg A31 tussen Nancy en de Luxemburgse grens te vermijden, van 13.00 uur tot 17.00 uur, de snelweg A6 tussen Lyon en Bonn, van 10.00 uur tot 16.00 uur, en de snelweg A43 tussen Chambéry en Lyon. . Van 11.00 uur tot 15.00 uur.

Vrijdag en zondag zijn landelijk groen beoordeeld door Bison Futé.

De belangrijkste artikelen