Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Voor de finale hield de merengue stand!

De elfde wereld is begonnen Uitgesloten: Kalidou Koulibaly’s “Little Brother” interview!

Het kan gezegd worden dat Real Madrid voorop liep in de Champions League. Aanstaande zaterdag probeert Merengue een C1 14 te pakken tegen Liverpool in het Stade de France. Daarvoor speelden de mannen van Carlo Ancelotti hun laatste wedstrijd van het seizoen in La Liga. De laatste was al zeker van de titel, maar slaagde er niet in om zijn supporters de overwinning te bezorgen op Real Betis (0-0).

Maar Karim Benzema en Toni Kroos waren gevaarlijk aan het begin van de wedstrijd, zonder succes (11e plaats). In de tweede helft had de Franse speler zijn voorsprong in het scorersklassement nog kunnen vergroten, maar zijn herstel werd gestuit door de doelman van Sevilla (51). Real Madrid sloot daarom hun campagne in de Spaanse competitie af met 86 punten en mag nu door naar de grote finale van de Champions League.

samenvatten

Real Madrid is in het Santiago Bernabeu geboekt door Real Betis namens de laatste speeldag van La Liga. Beide teams konden de fout niet vinden. Volgende week treffen The Whites Liverpool in de finale van de Champions League.

READ  "Er is defensieve actie om het herstel te verbeteren."