Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Arnaud de Lee verandert zijn programma: ‘Ik wilde de show niet missen’

Oorspronkelijk was hij van plan om dit weekend in de rij te staan ​​voor de Veenendaal Classic en daarna de Tour de Cologne. Maar Arnaud De Lie (Lotto Soudal) heeft zijn plannen de afgelopen dagen gewijzigd.

Als hij zaterdag in Nederland goed in vorm is, gaat de Belg niet naar Duitsland. Zondag start hij eindelijk aan de Antwerp Port Epic-Sels Trophy.

“De beslissing is begin deze week genomen.”De 20-jarige hardloper legt uit. “Toen ik terugkwam van Tro Bro Leon, waar ik me heel sterk voelde, bespraken we met Maxime Monfort de mogelijkheid om mijn programma een beetje te veranderen. De wedstrijd in Antwerpen heeft een aantal grindsecties en dat is iets wat ik leuk vind aan het moderne wielrennen. Het was een jammer om het te missen.”

Op zaterdag heb ik net als zondag maar één doel: winnen. “Ik ben heel goed hersteld van de race van afgelopen zondag in Bretagne en ik ben in uitstekende vorm. Ik heb deze week een aantal goede oefenruns gehad en het vertrouwen is er. De benen zijn goed. Ik voel me daar naar mij manier om er een te slaan”, De sprinter, die twee weken na zijn indrukwekkende val in vier dagen tijd niet bang zal zijn om een ​​sprintje te trekken, vervolgt Duinkerken.

“Zacht me nooit ’s nachts. Ik zie het liever als een grap,” Degene die doorgaat in Wallonië (waarin Lotto Soudal zich zal opstellen met de Grand Fleet: Campinarts en Gilbert Wells) en renner Marcel Kent glimlacht. Meer races omdat hij een zeer goede kaart zal hebben om te spelen.

READ  Barcelona kondigt vertrek Argentijn Lionel Messi aan