Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Doha hard getroffen door akkoord met Kylian Mbappé!

Doha hard getroffen door akkoord met Kylian Mbappé!

Mercato Paris Saint-Germain: aangekondigd nabij Real Madrid, Kylian Mbappé gaat nu op weg naar verlenging bij Paris Saint-Germain. De Doha-show zou een schot in de roos zijn.

Paris Saint-Germain Mercato: Paris Saint-Germain veranderde de situatie voor Mbappé

Gratis op 30 juni, Kylian Mbappé Het is nog niet uitgebreid met Paris Saint-Germain en aangekondigd door de Spaanse pers Maandenlang heel dicht bij Real Madrid. Na zijn mislukte transfer afgelopen zomer heeft Mbappé zijn droom om de kleuren van FC Madrid te dragen nooit verborgen gehouden. In plaats daarvan had er deze zomer een overeenkomst tussen de twee partijen kunnen worden bereikt over gratis toegang tot de speler.

Maar op vrijdag zorgt Sky Italia’s transferwindow-specialist Gianluca Di Marzio ervoor dat er in deze situatie al een ommekeer plaatsvindt. Als de nieuwe Spaanse kampioen in dit geval het touw had gepakt, zou de situatie duidelijk zijn veranderd en zou de trend nu zijn om de 23-jarige naar voren te schuiven.

“Mbappé is drastisch van gedachten veranderd en is klaar om bij PSG te blijven, ondanks de mondelinge toezegging die hij enige tijd heeft gedaan met Real Madrid. Mbappé is nu klaar om bij PSG te blijven en zijn contract te verlengen.”Di Marzio legde het uit op zijn Twitter-account. Turning verschijnt nu unaniem in de media.

PSG Mercato: overeenkomst tussen Kylian Mbappé en Paris SG

Volgens de laatste informatie verkregen door onze collega’s van: voet mercatoAls Real Madrid een akkoord krijgt met Kylian MbappéDe Paris Saint Germain Hij was nog in onderhandeling met de speler en zijn entourage om ook de hoofdlijnen van het contract overeen te komen. Het sportportaal bevestigt dat: Het is nu gedaan. De speler heeft zijn keuze gemaakt en zal hem zondag informeren. »

READ  Groenewegen keert van verre terug na winst Tour de France: 'Ik vroeg me af of ik mijn plek in het peloton nog kon hebben'

Dagblad van Madrid Merk Ook bevestigt hij dat de wereldkampioen van 2018 een overeenkomst heeft met Real Madrid, maar ook met Paris Saint-Germain. De Iberische media leggen uit dat als de Golden Boy 2017 aanvankelijk zijn goedkeuring had gegeven voor het Witte Huis, hij zou hebben beweerd dat ” ik dacht “Hij blijft de beste optie voor de rest van zijn carrière. Mundo Deportivo bevestigde deze vrijdag ook dat Kylian Mbappé een resoluut besluit zou hebben genomen om voor een extra jaar naar Parijs terug te keren. Na enkele maanden van geheime onderhandelingen, Mbappé Ze zou haar beslissing deze zondag moeten onthullen, mogelijk op Téléfoot.