Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Volg live de tweede halve finale van de D1 dames

Volg live de tweede halve finale van de D1 dames

Bij deze play-offwedstrijden wordt VAR-technologie gebruikt

Net als het audiosysteem en de doellijntechnologie.

Spelers betreden het veld van het Groupama Stadion

Leon container met verspreide stands.

Het winnende team plaatst zich voor de Champions League.

Frankrijk heeft drie tickets voor de Champions League en de winnaar van de halve finale voegt zich bij Paris Saint-Germain, die zich ook kwalificeert. Het laatste ticket wordt vrijdag tijdens de minifinale uitgereikt.

Alleen de kampioen is rechtstreeks gekwalificeerd voor de groepsfase van C1, de vice-kampioen en de derde plaats zullen de kwalificatierondes moeten doorlopen.

Play-offs, een formule die je in het verleden al zag

Voor het eerst sinds 2004 wordt de D1-kampioen bepaald na de play-offs tussen de vier beste teams in het reguliere seizoen. Sindsdien is de dominantie van Lyon vrijwel onbetwist geweest, waarbij hij in 19 jaar tijd zestien titels claimde. Alleen Montpellier (2005), Juvesi (2006) en Paris Saint-Germain (2021) wisten de titel van Vinot af te pakken.

Reims opstelling met vijf verdedigers

Er zitten verschillende leidinggevenden op de bank, met name Noemi Mochon en Shanna Chossinot.

Szemik – Notel, Jiao, Rastokli, Kak, Ndzana – Nasi, Joly, R. Corpuz, Myung-Gomez

De Fenotes zijn elf, zonder veel verrassing

In haar grote return begint Ada Hegerberg op de bank. Melchi Dumornay zal haar plaats vooraan in de 4-3-3-formatie van Lyon innemen.

Endler – Timmerman, Gilles, Renard, Pacha – Damaris, Horan, Van de Donk – Diagne, Dumornay, Magri

OL, de grote favoriet, lanceert zijn laatste race

Lyon staat aan het einde van de reguliere competitie veruit voorop in de Ligue 1 met twintig overwinningen, een gelijkspel en een nederlaag (tijdens de slotdag tegen Bordeaux met een zeer gewijzigde groep) en staat als favoriet tegen de spelers van Amandine Mikel, die dit keer twee keer zijn verslagen. jaar (5-1 en 4-1). Ongeacht de uitslag van vandaag zijn er dit seizoen nog twee wedstrijden te spelen op Les Fenotes: de finale/minifinale van het toernooi en de Champions League-finale tegen Barcelona op 25 mei.

READ  Tiger Woods keert volgende week terug naar competitie in Florida met zijn zoon

Grote comeback voor Ada Hegerberg in de halve finales

Na twee maanden afwezig te zijn geweest vanwege een blessure, keert de Noorse spits Ada Hegerberg terug naar de selectie van Lyon, omdat ze door een blessure drie sleutelspelers mist: Gregg Mbok, Sarah Dabritz en Eugenie Le Sommer. De laatste twee zijn de rest van het seizoen uitgeschakeld.

Goedemorgen allemaal

Tegen wie staat Paris Saint-Germain in de D1 Arkéma-finale? De dag nadat de spelers van Jocelin-Precheur zich kwalificeerden na een penalty shootout tegen Paris FC, wil de ploeg van Sonia Bombasteur hun positie als leider van de reguliere competitie rechtvaardigen in de jacht op een 17e Franse kampioenstitel. Tegenover de teamgenoten van Wendie Renard staat Rémoises, vierde in het kampioenschap en een last-minute kwalificatie voor de play-offs. De halve finale begint om 17.00 uur in het Groupama Stadion. De wedstrijd wordt gevolgd op Canal+Foot en wordt live uitgezonden met commentaar in deze live uitzending op de website en applicatie van RMC Sport.