Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Volg de eerste etappe van de Ronde van Italië Venaria Reale-Turijn live

Volg de eerste etappe van de Ronde van Italië Venaria Reale-Turijn live

116 km – 3 berggps voor deze eerste etappe

De eerste Mountain Grand Prix zal ongeveer een uur na de race plaatsvinden. Er zullen er vandaag drie zijn, maar niets wijst erop dat een separatistische renner vanavond de Azzurro-trui zal dragen.

122 km – De VAE is al onderweg

De VAE stonden geen scheiding van zelfs maar twee minuten toe. Terwijl er een marge van 1’40” was voor de voorsprong in de race, namen de teamgenoten van Tadej Pogacar de leiding over de achtervolging.

124 km – Kalmijn kan in alle drie de grote rondes in de cirkel van etappewinnaars terechtkomen

Als Liliane Calmejan (Intermarché-Wanty) niet meer geniet van haar debuutvorm, heeft de Française al een etappe gewonnen in de Ronde van Spanje (2016) en de Tour de France (2017). Net als Julian Alaphilippe en Romain Bardet kon hij zich tijdens deze Giro dus aansluiten bij de club van ritwinnaars in 3 grote rondes.

124 km – je hebt al één minuut

Het peloton laat deze kopgroep van zes renners wegrijden! Het gat stijgt langzaam boven de minuut. Het valt nog te bezien welke kloof de VAE zullen achterlaten.

125 km – drie Fransen voorop

Louis Barry (Arkéa-B&B Hotels), Nicolas Debomarchais (Cofidis) en Liliane Calmegan (Intermarche-Wante) namen de kopgroep over. Andrea Pietropone (Bulti Cometa), Amanuel Gebregzapierre (Liddell Trek) en Filippo Fiorelli (VF Group – Bardiani) begeleiden de Fransen.

131 km – zesde renner in de kopgroep

Eritrea’s Amanuel Gebregzabere (Liddle Trek) slaagt erin om naar voren te komen en het peloton gaat terug, en er zullen zes renners in de kopgroep zitten!

READ  Messi-Paris Saint-Germain: Er is een enorme clash met Galtier aangekondigd

132 km – 5 renners ontsnappen

De Verenigde Arabische Emiraten proberen controle te krijgen over een groep van vijf ridders die zich aan het vormen is.

135 km – dubbele aanvallen

De jonge Fransman Louis Barry (Arkéa-B&B Hôtels) probeert zich vooraan in het peloton op te dringen. Niemand slaagt erin om aan het begin van een race een paar meter winst te maken.

136 km – eerste aanval

Een loper van EF Education – Easy Post Training Team valt als eerste aan, maar slaagt niet!

In de auto

Momenteel verlaat de koersdirecteur de renners niet, ook al is het peloton al enkele minuten boven kilometer 0.

Feitelijk vertrek

Dit keer gaan we drie weken racen, met 3.386,7 kilometer op het programma voor 176 lopers!

Vals vertrek

Laten we voor de fantasie gaan: de deelnemers voltooien een paar minuten in de show voordat ze aan hun race beginnen.

Romain Bardet wil vandaag “acteur worden”.

Op de tweede plaats in Luik-Bastenaken-Luik achter Tadej Pogacar wil Romain Bardet vandaag heel graag “acteur worden”.

Vertrek om 13.55 uur

Na het geplande schijnvertrek om 13.50 uur vindt het echte vertrek plaats om 13.55 uur. Na regen tijdens de show van donderdag is het dit keer goed weer.

Pogacar en de anderen, wie zijn de favorieten?

De Sloveense renner van Team Emirates, tweevoudig winnaar van de Tour de France, is de favoriet voor de editie van 2024 van de Giro d’Italia. Maar achterin zullen buitenstaanders hun pionnen in de schaduw kunnen duwen.

READ  Lille wint vanaf het begin van Olympia Ljubljana in de Europa League

Reis, profiel, favorieten… alles wat je moet weten over de eerste stap

De Ronde van Italië begint zaterdag in Piemonte, met een eerste etappe van 140 km tussen Venaria Reale en Turijn. De finale zal heuvelachtig zijn en zou nu al kunnen lachen op Tadej Pogacar, de favoriet om de eindzege te pakken. Route, profiel, favorieten… Ontdek het profiel voor de eerste etappe van de Giro 2024.

Hoe kun je Giroud volgen op tv?

De grote start van de Ronde van Italië vindt plaats op zaterdag 4 mei vanuit Venaria Reale aan de rand van Turijn. Programma en tv-uitzending… Hier vindt u alles wat u moet weten om de eerste etappe van de Giro 2024 live te volgen.

De Giro 2024 wordt uitgezonden op Eurosport 1, dat vanaf 13.50 uur live wordt uitgezonden voor de oefenstart van de eerste etappe. Deze eerste etappe van de Giro zal je ook live kunnen volgen op de website en app van RMC Sport.

Goedemorgen allemaal

Welkom bij RMC Sport om de eerste etappe van de Ronde van Italië te volgen met live commentaar. Het zal nodig zijn om een ​​afstand van 140 kilometer tussen Venaria Reale en Turijn af te leggen, met veel moeilijkheden op het einde.