Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Het moeilijkste moment uit mijn carrière”

“Het moeilijkste moment uit mijn carrière”

Terwijl zijn naam in september werd genoemd om Marcelino in maart op te volgen op de bank, weigerde Christophe Galtier uiteindelijk. Dat bevestigt hij zaterdag in een interview met L’Equipe, waarin hij tijdens zijn bezoek aan Nice ingaat op de precieze context rondom de beschuldigingen van morele intimidatie en discriminatie tegen hem.

“De dag dat ik de beslissing nam om niet bij Mars te komen, was het moeilijkste moment uit mijn professionele carrière”: voormalig Paris Saint-Germain-coach Christophe Galtier bevestigde zaterdag in een interview met… het teamNa het afwijzen van de functie van coach van Olympique Marseille. Hij werd in september benaderd om de ontslagnemende Marcelino te vervangen.

Hoewel hij bevestigde dat hij een ontmoeting had met Olympisch president Pablo Longoria, is Christophe Galtier van mening dat de context niet passend was.

“Mensen moeten het feit dat ik nee zei, als een groot teken van respect beschouwen.”

“Ik heb het advies van mijn vrouw niet opgevolgd omdat de timing niet goed was. Diep van binnen voelde ik dat ik niet het recht had om de club te associëren met mijn gang naar de rechter”, vervolgt Galtier, verwijzend naar zijn proces op beschuldiging van morele intimidatie en discriminatie. in Nice-Jade. “De druk zou toenemen en ik ging mijn energie steken in verdedigen. Mensen zouden het feit dat ik nee zei moeten opvatten als een groot teken van respect voor de club en president Pablo. Ik weet dat ze dat opvatten.” soortgelijk.”

In december verscheen Christophe Galtier voor het Strafhof van Nice op beschuldiging van morele intimidatie en discriminatie tijdens zijn tijd op de zetel van Aiglon. De Franse technicus werd uiteindelijk vrijgesproken en de officier van justitie besloot niet in beroep te gaan.

READ  Werking en einde loopbaan van Yoann Huget (Toulouse), slachtoffer van achillespeesruptuur

Meer informatie volgt. Volg onze live-uitzending.

Belangrijkste artikelen