Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Voetbal: Real Madrid wint El Clasico. Liverpool beledigt Manchester United. OM en Parijs zonder doel – rts.ch

Real Madrid won de Clasico in de tiende ronde van de Spaanse competitie. 2-1 overwinning in Camp Nou tegen Barcelona. In Engeland verpletterde Manchester United thuis tegen Liverpool (0-5).

In deze eerste Clásico sinds het vertrek van Sergio Ramos en Lionel Messi uit Paris Saint-Germain won Madrid dankzij het eerste doelpunt in het witte shirt van de Oostenrijkse verdediger David Alaba. Ze voegden de nummer twee van Lucas Vazquez (94) toe voordat ze de late score Sergio Agüero (97) terugbrachten.

United verslaat Liverpool

Een geweldig scenario op Old Trafford, waar Liverpool corrigeerde voor Manchester United en met name 5-0 verloor met een drie van Salah. De Rode Duivels eindigden om tien uur nadat Pogba van het veld was gestuurd vanwege een gewelddadige inmenging van Keita, die op een brancard werd gedragen. Liverpool behaalde het grootste succes in zijn geschiedenis op het gras van tegenstanders uit het noorden van Engeland. Salah scoorde een record in de tiende wedstrijd op rij voor de Reds. The Reds staan ​​tweede in het klassement, één punt achter leider Chelsea.

Agentschappen / Kantoren

Koeman ging verder met de missie na El Clasico

Barcelona-coach Ronald Koeman werd na de Clásico aangevallen door boze fans. De Catalaanse club heeft deze feiten veroordeeld. Nadat hij de wedstrijd in Camp Nou met 2-1 had verloren, werd de Nederlander lastiggevallen door enkele tientallen mensen, die zijn auto omsingelden en hem beledigden toen hij het stadion verliet. Koeman remde af om ongelukken te voorkomen en wist toen weg te draaien.

Frankrijk: teleurstellende OM-PSG

De L1 Classico sloeg de spijker op zijn kop. Marseille en de koploper van Paris Saint-Germain gingen 0-0 uit elkaar. Tussen Marseille zonder fantasie en de Parijzenaars, tiranniek, maar niet gevaarlijk, was het spel vaak eentonig. Parijs werd teruggebracht tot 10 in 57 na de uitzetting van Hakimi (gebrek aan laatste redmiddel). De VAR keurde twee goals af, één aan elke kant.

Italië: het eerste obstakel voor Napels

Napoli verloor de eerste punten van het seizoen in de Serie A door met 0-0 te gaan op het gras in Rome. De Napolitanen blijven aan de leiding dankzij een beter doelsaldo dan AC Milan. Inter en Juventus deelden de weddenschap (1-1). Edin Dzeko opende de score voor Milanese op 17. Torreñez zorgde voor de gelijkmaker dankzij een strafschop rond van Dybala in … 89.