Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nadat hij voor OM op de bank in het nauw was gedreven, nam Mauro Icardi een drastische beslissing!

Onze WK-aftrap TOP 10: De mooiste Ligue 1 shirts 2021/2022

Na een lange week in het middelpunt van het nieuws te zijn geweest voor zijn huwelijksverhalen, een buzz die hij niet heeft nagelaten om zichzelf en Wanda Nara op sociale media te voeden, heeft Mauro Icardi de kans gehad om zich opnieuw te concentreren op de sportieve kant van de Clasico . tegen OM.

Het probleem is dat de Argentijnse spits de hele wedstrijd aan de zijlijn zat, zoals Bernat, Herrera, Diallo, Draxler of Donnarumma. In een wedstrijd waar PSG tien jaar lang speelde, Icardi, dat klopt, niet echt het profiel om een ​​wedstrijd in te gaan waar het nodig was om de kansen van de minpunten te benutten.

Icardi heeft zijn Instagram-account verwijderd!

In de tussentijd, vooruitlopend op betere dagen in de sport, lijkt het erop dat Mauro Icardi een solide beslissing heeft genomen op persoonlijk vlak. Vanwege de recente controverses heeft de Paris Saint-Germain-spits duidelijk besloten zijn Instagram-account te sluiten, nadat hij de enige persoon heeft verwijderd waarop hij zich heeft geabonneerd: zijn metgezel Wanda Nara. Zonder te weten of er verzoening aan de gang is of niet, heeft Icardi daarom besloten om de afgelopen weken een besmette kant op te ruimen…

samenvatten

Hoewel Mauro Icardi niet speelde tijdens de shock tegen OM, lijkt de Argentijnse spits op persoonlijk vlak een drastische beslissing te hebben genomen. De razernij van de sociale media heeft hem blijkbaar zo bestoven dat hij zondag acteerde.