Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Geneseo feliciteert twee onverwachte kampioenen na zege op Straatsburg (1-0)

Lancering echter! Voetbalclub Stade Rennais: de 10 grootste verkopen van Rouge et Noir

Stade Rennais kreeg deze zondag alle moeite van de wereld om de sluis op RC Strasbourg op te blazen. Les Rouge et Noir was er tien minuten voor tijd eindelijk via een hoekschop van Naif Aguird. Een resultaat dat Bruno Genesio tevreden stelt, die zich er terdege van bewust was dat het een “zware wedstrijd was tegen een goed georganiseerd team”.

“Ik doe niet mee aan de show omdat we een goede serie maken”

“We realiseerden onze kansen in de eerste helft niet en hoe meer we door de wedstrijd kwamen, hoe ingewikkelder het werd. Maar het was belangrijk om te winnen om door te gaan. We konden scoren uit een vrije trap, dat is een factor die vaak het verschil maakt in dit soort spel. Bovendien. “We waren echt gevaarlijk in de off-stage fasen in de eerste helft, maar de keeper van de tegenpartij was goed. Er waren heel weinig ruimtes en we moesten technisch eerlijk zijn en dat is wat we misten in de tweede helft toen er meer technische verspilling was. Gedurende de hele wedstrijd was het resultaat dik verdiend en het is een soort gecompliceerde ontmoeting waarbij je tevreden moet zijn met de overwinning”, de coach van Rennes, die dat nog steeds doet’ t wil ontbranden, verklaarde: “Op dit moment is alles in orde, maar je weet dat ik niet ga omdat we in een goede reeks zitten.” .

In zijn toespraak belichtte Bruno Genesio ook twee niet-scorers: Alfred Gomes en Lovro Mager. “Met deze cruciale stop aan het einde van de wedstrijd stelt Alfred ons in staat om de drie punten te behouden. Hij heeft vertrouwen en ik ben erg blij voor hem. Hij was soms overdreven, maar hij stopte niet en we hebben hem allemaal altijd gesteund. Hij wordt nu beloond. Lovreau’s inzending was goed voor wat. Achter zijn assists, hij heeft de techniek onder de knie en speelde met veel rust, het is interessant.”