Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

VitaXL opent vulcentra in Nederland en Polen

VitaXL, een online retailer gevestigd in Nederland, gaat twee nieuwe vulcentra creëren in Europa. De ene wordt geopend in Nederland en de andere komt in Polen. De twee voltooiingscentra maken deel uit van de groeistrategie van VitaxL.

Het e-commercebedrijf zei dat het zijn productassortiment aan het uitbreiden was om aan de behoeften van klanten aan huis- en tuinproducten te voldoen. De Nederlandse retailer wil er ook voor zorgen dat producten met een hoge vraag altijd op voorraad zijn en dat ze de levertijden willen verkorten.

Twee nieuwe vulcentra in Europa

Om deze doelen te bereiken zal VitaXL nieuwe vulcentra toevoegen: in Nederland, Polen, USA en Australië. “Deze nieuwe vulcentra zijn de belangrijkste stap in ons groeitraject”, aldus Kijo Adshorn, CEO van VitaXL. “Vorig jaar hebben we uitgebreid gezocht naar geschikte locaties. We zijn verheugd om dit jaar met de bouw te beginnen.”

We zijn verheugd om dit jaar met de bouw te beginnen.

Ruim 141.000 vierkante meter in Nederland

In Nederland zal VitaXL nog een vulcentrum creëren in Wenlo, waar het hoofdkantoor is gevestigd. Eind dit jaar wordt de site opgeleverd en zal het totale vloeroppervlak 141.000 vierkante meter bedragen, waarvan 4.750 vierkante meter kantoorruimte.

In Polen wordt in Vresinia een nieuw vulcentrum gebouwd. VitoxXL koos voor deze Poolse stad om de levertijden te verkorten, vooral in Centraal- en Oost-Europa. Het nieuwe vulcentrum gaat in het laatste kwartaal van dit jaar open. Daar zal het totale vloeroppervlak 138.000 vierkante meter bedragen, waarvan 3.400 vierkante meter kantoorruimte.

Tags Polen Nederland

READ  Unieke casinonachten op de Caraïben 

Delen