Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ook Duitsland, Nederland en Finland werden uitgeschakeld in de MotoGP

Ook Duitsland, Nederland en Finland werden uitgeschakeld in de MotoGPNi Alamania. Ni Asen. Ni Finlandia. Carmelo Isabelita, CEO van onze rol bij het organiseren van het MotoGP Wereldkampioenschap Het spijt me zeer de annulering van deze drie grote prijzen voor de MotoGP-kalender aan te kondigen vanwege een coronavirusinfectie. In Qatar zijn tot dusver zeven races uitgesteld, één is afgelast en de tweewielershow stond op het punt te beginnen.

Soxenring zou van 19 tot 21 juni gastheer zijn van de Duitse Grand Prix. Assen (Nederland) Road zou 26-28 juni openen en de nieuwe Kimmering Road stond voor het eerst op de kalender van 10 tot 12 juli. Maar het virus laat dit niet toe.

Ook Assen herinnerde zich Espelida Het “heeft de eer de enige locatie te zijn waar de MotoGP Wereldkampioenschappen elk jaar zonder beperkingen worden gehouden sinds de start in 1949.” Maar de epidemie maakte ook een einde aan zo’n prachtige traditie.

‘Begrip en geduld’

Dit kan voor u interessant zijn

“Van onze kant wil ik alle fans bedanken voor hun begrip en geduld terwijl we wachten tot de situatie verbetert,” zei Ispletta.

Hoewel de verordening stelt dat er minimaal 12 + 1 races moeten worden gespeeld om de resultaten waardevol te laten zijn, heeft Espeleta zelf aangevoerd dat er een stroomloonverdeling is die dit bedrag kan verlagen, met nog eens vier GPU’s. Zonder geschiedenis van Spanje, Frankrijk, Italië en Catalonië). Als de virusontwikkeling stopt, is het de bedoeling om op 9 augustus het MotoGP Wereldkampioenschap 2020 te lanceren op het circuit van Brno in Tsjechië.

READ  Belastingen in Europa: Nederland en Luxemburg voeren de lijst van belastingparadijzen aan