Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Villarreal: Ongelooflijke klap voor Marcelino vóór de reünie

Villarreal: Ongelooflijke klap voor Marcelino vóór de reünie

Beginnend op de Mondial Uitgesloten: Randall Kolo Mwani's “Little Brother”-interview!

Als Villarreal gisteren niet in detail was gegaan bij de 5-1-zege op Granada, had de club van Marcelino, die het donderdag in de Europa League tegen Marseille moet opnemen, een flinke klap te verwerken gekregen. Sterker nog, meerdere spelers zijn de afgelopen uren besmet geraakt met een darmvirus, waardoor coach Marcelino Garcia Toral tijdens de wedstrijd tegen Granada genoodzaakt is de opstelling te wijzigen.

Virus treft Villarreal, grote angst voor donderdag?

Onder de getroffen spelers bevinden zich Filip Jorgensen, Santi Comisanya, Eric Bailly, Aissa Mandi, Jeremi Beno en Ramon Terraz, evenals verschillende leden van de medische staf. Het virus veroorzaakte duizeligheid en braken, waardoor Bailly tijdens de rust het veld moest verlaten en zijn vervanger Mandy kort na aanvang van de tweede helft hetzelfde moest doen. Sommige spelers moesten vanwege de gevolgen van het virus zelfs naar het ziekenhuis worden gebracht. Marcelino sprak de hoop uit dat de situatie zich niet verder zal verspreiden binnen de ploeg en dat er donderdag geen speler om deze reden afwezig zal zijn tijdens de volgende Europa League-wedstrijd tegen Olympique Marseille.

Samenvatten

Marseille bereidt zich voor op de confrontatie met Villarreal in het Estadio Velodrome, maar de ploeg van Marcelino krijgt een zware klap te verwerken: een darmvirus besmette meerdere spelers, waaronder Bailly en Mandy, tijdens de 5-1-zege op Granada. Sommigen werden naar het ziekenhuis gebracht, waardoor er wijzigingen in de wedstrijd ontstonden. Marcelino hoopt dat de situatie niet zal verslechteren voordat hij donderdag in de Europa League tegenover Marseille staat.