Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Vieira wil Camara en de eerste leerling onder McCourts regering?

Boubacar Camara zal deze zomer waarschijnlijk Marseille verlaten. Aan het einde van het decennium volgend jaar juni trekt de jongen uit Marseille clubs uit heel Europa aan en zou de aandacht getrokken hebben van de wereldkampioen van 1998.

Hoewel het verlengen van zijn contract steeds meer een fantasie lijkt, zou Boubacar Camara Olympique de Marseille aan het einde van het seizoen moeten verlaten, tenzij er aan het einde van het seizoen een verrassende nieuwe aanwinst is. Directe kwalificatie in de Champions League kan Kamara inderdaad aanmoedigen om volgend seizoen in Marseille te blijven, maar niets is minder zeker gezien het verloop van het dossier. Vrij van elk contract in juni, als er tegen die tijd niets is geregeld met de administratie van Marseille, proberen veel clubs OM nr. 4 te charmeren, zodat ze hem deze zomer kunnen rekruteren. De lijst met vrijers is al lang en sommigen blijven proberen Kamara gratis te rekruteren. De 98-wereldkampioen volgt de zaak op de voet.

Lees ook: Concurrenten van OM Mercato: ontdek Lille, Turkije’s alternatief voor Butman?

Patrick Vieira en Crystal Palace rijden Camara

Lees ook: Homme: Marseille heeft de rommel van Jorge Sampaoli achtergelaten!

Volgens informatie van The Sun heeft Patrick Vieira de naam Boba Camara al op zijn prioriteitenlijst voor de zomer gezet. De middenvelder 98 wereldkampioen met de Blues kent de Marseille-jongen goed sinds hij hem verschillende keren tegenkwam toen hij coach was van OGC Nice. Zijn club Crystal Palace zou gemakkelijker aan de financiële eisen van Camara kunnen voldoen dan Olympique de Marseille, maar de Engelse club zou het nog steeds niet overdreven vinden. Anders kunnen de Eagles een contractvoorstel naar de Jewel of Marseille sturen.

READ  Hazard bevestigt zijn opkomst aan de macht, de belofte die hij aan Real Madrid heeft gedaan!

Lees ook: Mercato Ohm: De terugkeer van een Italiaanse club in het dossier van Melek?

Een ‘Made in OM’-middenvelder voor Crystal Palace?

Lees ook: OM internationals: Kalita Kar is beslissend voor Kroatië!

Nog steeds volgens informatie van The Sun, zal de Engelse club ook geïnteresseerd zijn in een andere middenvelder die door Olympique de Marseille is gepasseerd. Crystal Palace zal de positie van Morgan Sanson in de gaten houden, die sinds zijn aankomst bij Aston Villa worstelt met met name langdurige blessures. Wat Boba Camara betreft, Patrick Vieira kent de speler goed omdat hij hem meerdere keren tegenkwam toen hij op de bank zat bij Eagles. Het valt nog te bezien of Sanson zijn avontuur liever in Engeland voortzet of terugkeert naar Frankrijk waar ook meerdere clubs in hem geïnteresseerd zijn.