Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Pogba verklaart dat er niets is gedaan voor zijn toekomst en reageert op een mogelijke voorsprong met de Blues!

De elfde wereld is begonnen TOP 10: De mooiste Ligue 1 shirts 2021/2022

Paul Pogba werd vandaag vastgelegd in een telefoonmicrofoon. De kans voor hem om zijn toekomst te bespreken, maar ook een potentiële aanvoerder bij de Blues. dr

over zijn toekomst

“Er is nog niets beslist over mijn toekomst, er is geen actie ondernomen. Ik kan morgen beslissen, zoals ik tijdens de transferperiode kan beslissen. Ik wil terugkomen, het seizoen goed afmaken. Mijn toekomst in Parijs in Frankrijk? Ik kan beslissen nu zoals het gebeurde in de periode Transfers. Ik heb niets gedaan en ik wil het seizoen echt goed afsluiten om me voor te bereiden op het WK.”

Bovendien, volgens informatie van Julian Maynard, “Een verlenging van het verblijf van Paul Pogba in Manchester is niet helemaal uitgesloten, maar de Fransman, die aan het einde van het seizoen vrij kwam, wordt het hof gemaakt door verschillende grote namen in Europa, waaronder Juventus en Paris Saint-Germain.“.

in het seizoen

“Hoe beoordeel ik mijn seizoen? Het is moeilijk omdat er veel gebeurtenissen zijn, tussen een wisseling van coach en een blessure… We hebben geen titel meer om voor te spelen, dus het is neutraal.”

Over zijn jaren in Manchester

“Ik wil titels winnen, ik wil ergens voor spelen. Of het nu dit jaar is of zelfs de laatste jaren, we hebben geen titels gewonnen. Het is uiteindelijk triest.”

READ  Euro 2021. Waarom hadden Engeland en Italië alle troeven om zo ver te gaan? . sport

op het WK

“Ik wil in het WK zijn. Ik wil nog een WK bijwonen. We willen geschiedenis schrijven door te winnen, waarom niet twee keer op rij…”.

Over een potentiële kapitein met de blues

“De arm van de aanvoerder is geen doel. Iets aan je arm hebben is niet alles. Er zijn ook leiders zonder aanvoerder. Zolang ik hier ben, ben ik blij.”

In het Franse nationale team

“Hier zijn met deze groep, deze familie. Het is een eer. Trots. 90 keuzes, wat inspireert mij? Gaan naar 91, 92, zelfs 100… totdat ik scoor. Dat is wat mij motiveert. Vanaf de eerste dag is Deschamps altijd eerlijk en oprecht.” Tegen mij vertelt hij me dingen, en hij wil dat ik elke keer beter word.

samenvatten

De Franse middenvelder Paul Pogba heeft zijn toekomst en aanvoerder bij de Blues in twijfel getrokken. De wereldkampioen van 2018 heeft laten weten nog niets te hebben besloten over zijn toekomst.