Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

TJ Parker (minpunt): ‘Wat is gebeurd is onacceptabel’

Asfel-coach TJ Parker werd in de kwartfinales van de Coupe de France uitgeschakeld door Gravelin (78-79): “We hebben de spelers tijdens de wedstrijd verschillende keren gewaarschuwd, we moesten blijven pushen. We gaven ze een kans. We moesten druk uitoefenen op gebieden waar we goed waren, vooral omdat ze slinken. Ze kregen vertrouwen. Wat is er vanavond gebeurd? (Zaterdag) Onaanvaardbaar. Je moet je afvragen. Ik ben boos op mijn spelers, we hebben er alles aan gedaan om het zo goed mogelijk te laten verlopen, we hebben het team niet gezien dat we hadden moeten zien. Er waren geen berekende cycli. Je moet in staat zijn om een ​​aantal spelers uit te schakelen en de leiding te nemen over degenen op de bank. Wissels waren nog niet klaar. »

Victor Wimpanyama, Asvel-as: “Dat is onaanvaardbaar. We hebben dit seizoen een paar keer een soortgelijk scenario gehad, waarbij we ric-rac wonnen. We maakten het werk ingewikkelder en betaalden hem het dubbele. Het is niet het soort competitie waar je het goed kunt maken. We hadden het gevoel dat we Ik wist dat we konden ontspannen. Ik kan het niet uitleggen, pittig. Moeilijk te verteren. Het is een kwestie van ijdelheid. Als ik de komende dagen naar de finale kijk, zal ik tegen mezelf zeggen dat het ons.”

READ  Paris Saint-Germain is geobsedeerd door Merengue, een gewaagd plan dat Ancelotti heeft bedacht!