Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De keuze voor het Engels was geschokt door wat er in Qatar gebeurt

De keuze voor het Engels was geschokt door wat er in Qatar gebeurt

Acht maanden na het WK en minder dan een week na de loting van de groepsfase blijft Qatar controversieel op het internationale toneel. Zo zijn de Engelsen van plan om de lijnen te verplaatsen.

als een klik. Blijkbaar was er een rapport van AI nodig voor spelers en staf Kies Engels Voetballers worden zich bewust van alles waaraan een land als Qatar kan deelnemen bij het organiseren van het WK. Tot dan toe waren de Noren verreweg het meest kritisch, de Three Lions lieten op hun beurt hun klauwen los na een briefing van de sensationele NGO die deze week hun aandacht trok.

Toen we deze brief ontvingen, die erg gedetailleerd was, was het schokkend en erg verontrustendzei de middenvelder Liverpool Jordan HendersonDat meldt de krant The Guardian. Het is echt schokkend als je kijkt naar enkele van de problemen die daar plaatsvonden en tot op de dag van vandaag voortduren. Als team zijn we dit allemaal aan het internaliseren en komen we met een aantal ideeën over wat we in de toekomst willen doen, omdat het misschien een kans is om licht op problemen te laten schijnen en onze stem te gebruiken om positieve verandering teweeg te brengen. Wat we ook besluiten te doen, het zal bekritiseerd worden en het zal niet genoeg zijn, maar we doen het om te proberen een verschil te maken. Ik denk dat iedereen weet dat we tegen discriminatie zijn. Voetbal voor iedereen! »

Ga daarheen om beter aan de kaak te stellen?

Onder de afgebeelde projecten zijn Choice English, dat een collectieve brief schrijft waarin de acties van Qatar tegen vrouwenrechten worden veroordeeld, de LGBTQ+-gemeenschap en de beroemde migrerende werknemers, die bij duizenden zijn omgekomen op bouwplaatsen tijdens het WK 2022. (Bijna 6.500 tussen 2010 en winter 2021 volgens gegevens verzameld door de autoriteiten van Sri Lanka, Nepal, Bangladesh, India en Pakistan).

READ  Motor 'Radio Paddock': Kazachstan afgelast, piloten gaan met F1 naar Engeland

De boycot van het toernooi staat echter buiten kijf. ” Ik begrijp dat de discussies die de FA heeft gehad met organisaties zoals Amnesty International ertoe hebben geleid dat we zeggen dat er meer impact zal zijn als we eropuit gaan om deze dingen te benadrukken.Engeland coach Gareth Southgate trapt. Wat we ook doen, we zullen kritiek leveren. Maar we zullen ons best doen. We hebben de kracht om iets te doen – misschien zelfs met andere Europese landen. »