Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

video.  Nederland – Frankrijk: het verbluffende tweede doelpunt van Kylian Mbappé gaat voorbij de bovenhoek en haalt Michel Platini in op de ranglijst van topscorers

video. Nederland – Frankrijk: het verbluffende tweede doelpunt van Kylian Mbappé gaat voorbij de bovenhoek en haalt Michel Platini in op de ranglijst van topscorers

Basis
De Franse aanvoerder van het nationale elftal, Kylian Mbappé, verdubbelde vrijdagavond tegen Nederland de voorsprong door een prachtig doelpunt te scoren.

Kylian Mbappé stuurt Frankrijk naar Euro 2024. De Franse aanvoerder deed het en scoorde het eerste doelpunt, opnieuw in de tweede helft, in de 52e minuut, afhankelijk van Adrien Rabiot, die aan de ingang van het Nederlandse gebied staat . De middenvelder van Juventus geeft een goede bal door aan Mbappe, die hem ongecontroleerd aanneemt en een onstuitbare treffer naar de hoek van het strafschopgebied stuurt die in de bovenhoek van de Verbruggen-kooien belandt.

Net als bij zijn eerste doelpunt droeg Kylian Mbappé zijn prestatie op aan een geliefde die in de loop van de week stierf door met zijn vingers naar de hemel te wijzen. Met zijn twee doelpunten vanavond overtreft Kylian Mbappé Michel Platini in de ranglijst van topscorers aller tijden voor het Franse nationale team, met 42 doelpunten, en staat nu op de vierde plaats op deze ranglijst.

Met dit doelpunt overtrof Kylian Platini en werd hij de enige vierde doelpuntenmaker in de geschiedenis van de Europese Unie. ????

Mbappé – 42 doelpunten in 72 wedstrijden
Platini – 41 doelpunten in 72 wedstrijden pic.twitter.com/aaRMzyWTrm

— ?StatsKMbappe? (@StatsKMbappe) 13 oktober 2023

Lees ook:
video. Nederland – Frankrijk: Kylian Mbappé scoort na prachtig teamwerk een prachtig doelpunt en draagt ​​dit op aan een dierbaar, overleden persoon

Dankzij hun aanvoerder leiden de Blues momenteel met 2-0 en zijn ze op weg om zich te kwalificeren voor Euro 2024, dat officieel zal zijn als ze vrijdagavond winnen.

READ  Nauwelijks aangekomen, al de eerste hit met Enzo Crivelli!